Anže Zajič   9. november 2012
Luca Toni se bo iz Firenc odpravil v pokoj

Fiorentina zadnja v karieri

Italijanski veteran Luca Toni pravi, da je Fiorentina njegov zadnji klub v karieri. V tem trenutku pa še ne ve, koliko časa bo še vztrajal in če je ta sezona njegova zadnja.
SORODNE NOVICE
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Da Luca Toni v nogah nima več veliko tekem, je jasno. Napadalec iz Italije je star že 35 let, čeprav kljub temu še vedno zna zablesteti, pa se tudi sam zaveda, da bo konec kmalu tukaj. Nogometaš, ki je leta 2006 svoji reprezentanci pomagal do naslova svetovnega prvaka na prvenstvu v Nemčiji, je trenutno član Fiorentine, to pa bo tudi njegov zadnji klub. Ko se bo poslovil od Firenc, bo odšel v pokoj.

"Kristalno jasno je, da bo Fiorentina moj zadnji klub v karieri. Ne vem pa še, ali bo to tudi moja zadnja sezona ali ne," pravi nekdanji golgeter Bayern in dodaja: "Ko sem poleti prišel v Firence, sem vedel, da je klub želel tudi nekaj drugih napadalcev, toda to me ni zmotilo. Ko sem dobil še eno priložnost, sem se odločil, da se bom na vse možne načine žrtvoval za mesto, ki me je vedno ljubilo in kjer se počutim kot doma. Zato imam vedno občutek, da Fiorentini vedno nekaj dolgujem. Zaradi tega se seveda še toliko bolj trudim." Toni, ki je v Serie A v tej sezoni odigral 8 tekem in zabil 3 gole, ima pogodbo z vijoličastimi s štadiona Artemio Franchi podpisano do konca sezone.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE