Uredništvo    21. januar 2017
Fiorentina je navdušena nad potezo hrvaškega napadalca

Fiorentina navdušena nad Kalinićem

Vodstvo Fiorentine je oblikovalo uradno izjavo, v kateri je izrazilo zadovoljstvo nad odločitvijo napadalca Nikole Kalinića, da kariere ne nadaljuje na Kitajskem.
SORODNE NOVICE
Serie A: Vecino rešil Inter
21.1.2018 | Evropske lige
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Hrvaški reprezentant Nikola Kalinić je eden redkih igralcev, ki so imeli možnost bajnega zaslužka na Kitajskem, a se zanjo niso odločili. Otrok Hajduka je imel na mizi ponudbo Tianjina, v katerem bi v skladu z vstaljeno prakso selitev na Kitajsko "postal eden najbolje plačanih igralcev sveta", obenem pa bi bogato zaslužila tudi Fiorentina, saj so bili Kitajci zanj pripravljeni aktivirati odkupno klavzulo v višini 45 milijonov evrov.

Čeprav Fiorentini v letošnji sezoni ne kaže posebej spodbudno in čeprav Kalinić v svoji karieri še nikoli ni služil zares bajnih zneskov, je na koncu izrekel zvestobo Fiorentini, ki je bila nad nad njegovo potezo navdušena.

"V Fiorentini smo z velikim zadovoljstvom izvedeli za izjave Nikole Kalinića v hrvaških medijih. Zelo smo zadovoljni, ker je izrazil željo po ostanku v Firencah in po nadaljevanju kariere v majici Viole. Fiorentina nikoli ni sedla za pogajalsko mizo, saj Kalinića smatramo kot pomembnega člena zasedbe. Tudi zato smo v njegovo pogodbo vstavili visoko odkupno klavzulo, saj si želimo, da bi ta pregnala morebitne kupce." so zapisali pri Fiorentini.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
peacemaker1 23.1.2017, 11:26 Prijavi komentar
@XaviHernandez6...pustite degena..kdo ne začenja prvi z žaljenjem?!?..patetičen nepismen majmun z očitno degeneriranim značajem, ki je posledica mongoloidnega stanja v njegovi zapuščeni, luknjasti buči..skratka.."debil je zate znanstvenik"..:-D ...da o nebulozah & strokovnih elaboratih, ki jih piše sploh ne govorimo.. - kot sem ti že zadnjič rekel..rekreativno te je delala mama..zato so tudi rezultati več kot očitni..;)
olongjonson 22.1.2017, 13:34 Prijavi komentar
Ostal je tu zaradi repke nic drugega....
piksi 21.1.2017, 12:51 Prijavi komentar
XaviHernandez6-kje si bil tako dolgo,sploh te nisem zasledil.Ja to je tisto o čemer jaz govorim,ni sreča v kupu denarja,ki bi ga dobil,če ga že sedaj ima za nekaj življanj.Kot bi pol litra glaž nalival dva litra vode,itak ti na koncu ostane zgolj pol litra.Seveda niso vsi igralci isti.V italiji je srečen,zakaj riniti nekam,kjer te razen denarja ne vleče popolnoma nič.
XaviHernandez6 21.1.2017, 11:45 Prijavi komentar
FCBarca_ imam saj za pravo pivo, ne pa tisto italijansko scavnico :) Sicer pa nisi te oni, ki fejka, da je navijač Barce v resnici si pa maneken fan boy?
XaviHernandez6 21.1.2017, 11:01 Prijavi komentar
Ni neke razlike med rekreativno ligo in ching chong ligo. Obe ligi sta rekreativni, edino na Kitajskem bi lepe denarce potegnil, v makaronlandu pa deci piva in pašto.
Rosonero11 21.1.2017, 09:47 Prijavi komentar
"Visoko"
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE