Uredništvo    25. oktober 2014
Pri Fiorentini so podaljšali pogodbo s Kolumbijcem

Cuadrado končno podaljšal

Pri Fiorentini jim je uspelo uresničiti veliko željo. Kolumbijski reprezentant Juan Cuadrado, ki bo novembra gostoval v Ljubljani, je namreč podaljšal svojo pogodbo.
SORODNE NOVICE
Fassone: Pogoji UEFA so nemogo...
11.12.2017 | Evropske lige
Kim Jong Un je velik navijač I...
11.12.2017 | Evropske lige
Bonaventura razbremenil Gennar...
10.12.2017 | Evropske lige
Handanović: V Italiji naslove ...
10.12.2017 | Evropske lige
Marotta: Dybala preživlja težk...
10.12.2017 | Evropske lige
Napolijev skok na Chieso
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dolgo je trajalo, vlekelo se je kot v primeru Juventusa in francoskega vezista Paula Pogbaja, zdaj pa je vendarle opravljeno. Pri Fiorentini so namreč pregovorili kolumbijskega reprezentanta Juana Cuadrada, za katerega se zanimajo številni ugledni evropski klubi, med njimi resno menda tudi Barcelona. Toda prestop bo moral še malce počakati, kajti Kolumbijec je s Fiorentino podpisal novo pogodbo. 

Potrditev sklenitve posla s 26-letnim Južnoameričanom bodo pri Fiorentini še obelodanili, jih je pa igralec prehitel, ko je na Twitter zapisal, da je izjemno vesel podpisa nove pogodbe.

Medtem pa so v italijanske medije že pricurljale podrobnosti pogodbe, ki nakazujejo možnost, da Cuadrado vendarle kmalu odide iz Firenc. V pogodbi ima namreč zapisano minimalno odkupno klavzulo, ki znaša 35 milijonov evrov, njegova letna plača pa naj bi po novem znašala 2,5 milijona evrov. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE