Anže Zajič   19. december 2014
Alexandre Pato zaenkrat ostaja v Braziliji

Brez stikov s Fiorentino

Alexandre Pato ima na mizi ponudbo Fiorentine. Tako vsaj trdijo italijanski mediji. Toda nogometašev agent odgovarja, da ga doslej ni kontaktiral še nihče iz firenškega kluba.
SORODNE NOVICE
Hamšik izenačil Maradono, Napo...
16.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Donnarumme ne more od...
16.12.2017 | Evropske lige
Je Marku Rogu odzvonilo pri Na...
16.12.2017 | Evropske lige
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Če bo Fiorentina prodala Josipa Iličića, za katerega naj bi se ogrel tudi Lazio, bi se lahko v Firence preselil Alexandre Pato, poročajo mediji v Italiji. Brazilec je na Apeninskem polotoku že igral, pred časom je bil član AC Milana. Na San Siru je sprva veljal za izjemno nadarjenega nogometaša, ki pa nato potenciala ni uspel razviti do potankosti. Tudi zaradi tega se je nato vrnil domov, kjer je trenutno član Corinthiansa, leto 2014 pa je kot posojen preživel pri Sao Paulu, za katerega naj bi sicer igral tudi v naslednjih 12 mesecih. A sedaj torej obstaja možnost za njegovo vrnitev v Evropo, čeprav Patov agent trdi, da o zanimanju Fiorentine ne ve veliko.
 
"Nihče iz Firenc ni stopil v stik zaradi Pata," pravi Gilmar Veloz in dodaja: "V veljavi je dogovor, po katerem bo Pato še 12 mesecev preživel pri Sao Paulu, kar se nas tiče, nimamo nikakršnih problemov glede tega. Igralec sam zagotovo ne bo prosil, če lahko odide igrati kam drugam. Dogovor bomo spoštovali, Pato bo dejansko odšel drugam le, če bodo tako želeli drugi. Tisti, ki pač odločajo o njegovi usodi."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE