Damjan Tratnik   1. december 2014
Alexandre Pato je blizu povratku na Apeninski polotok

Bo Pato dobil Iličićevo mesto?

Firenški časnik La Nazione poroča, da je Fiorentina resno zainteresirana za sklenitev pogodbe z nekdanjim napadalcem Milana Alexandrejem Pato. Bo klub zapustil Josip Iličić?
SORODNE NOVICE
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fiorentina v poletnem prestopnem roku načrtuje nekaj manjših sprememb v igralskem kadru, te pa bi morda lahko vključevale tudi trenutno "zamrznjenega" slovenskega reprezentanta Josipa Iličića. Zaradi nesoglasij z navijači je v Italiji že nekaj časa aktualna tematika o morebitnem Iličićevem odhodu, trenja pa se očitno nadaljujejo, saj televizijska postaja Rtv38 poroča o napetostih na letališču v Cagliariju, kjer naj bi se Iličić sprl z nekaterimi predrznimi navijači, ki naj bi mu namenili nekaj krepkih besed. Omenjena televizijska postaja poroča, da naj bi pri tem prišlo celo do bolj nedolžnega prerivanja, ki pa ga so ga takoj zadušili Iličićevi soigralci.

Iličiću v zadnjih tednih v Firencah ni najbolj prijetno, lokalni mediji pa medtem poročajo, da vodstvo kluba že razmišlja o osvežitvah. Na vrhu seznama želja je zapisano ime v Italiji dobro znanega Brazilca Alexandreja Pata, ki je pred leti navduševal v majici AC Milana. Nekdanji veliki talent brazilskega nogometa v domovini ni najbolj zadovoljen, saj je zaradi slabih odnosov z navijačev zapustil Corinthians in se preselil na posojo k Sao Paulu, po poročanju časnika La Nazione pa naj bi imel Pato brazilskega nogometa že dovolj in naj bi bil pripravljen za vnovičen naskok na italijansko Serie A.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE