Anže Zajič   26. marec 2015
Dirk Kuyt sanja o igranju za Feyenoord

Vrnil bi se domov

Napadalec turškega velikana Dirk Kuyt je potrdil, da se spogleduje z vrnitvijo nazaj v rodno domovino. Na Nizozemsko naj bi ga snubil njegov nekdanji klub Feyenoord.
SORODNE NOVICE
Ležerni City komaj premagal Fe...
21.11.2017 | Evropske lige
Šahtar praktično izločil Napol...
1.11.2017 | Evropske lige
Šahtar že pri dveh zmagah
17.10.2017 | Evropske lige
Napoli se je ogrel z zmago
26.9.2017 | Evropske lige
City kaže zobe celi Evropi
13.9.2017 | Evropske lige
Feyenoord ruši tudi v novi sez...
28.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je star že 34 let, Dirk Kuyt še ne razmišlja o tem, da bi kopačke obesil na klin. Nekdanji reprezentant Nizozemske je trenutno na delu v Turčiji, kjer nosi dres Fenerbahčeja, v naslednji sezoni pa se spet želi dokazovati na domačih tleh. V pogovoru za turški časnik Milliyet je potrdil, da se spogleduje z vrnitvijo na Nizozemsko, kjer novinarji trdijo, da je v resnih pogovorih s Feyenoordom.
 
"Lahko potrdim, da se želim vrniti na Nizozemsko. Vem, da bi lahko marsikje drugje v Evropi zaslužil več denarja, toda to me ne motivira več. Sedaj bi bil za svojo državo rad to, kar je bil nekoč Ryan Giggs. Še dolgo želim igrati," pravi Kuyt, ki je v Rotterdamu že igral, in sicer med leti 2003 in 2012. Nato je odšel v Anglijo, kjer je podpisal za Liverpool, prav na Otoku pa naj bi se spet spogledovali z njim. A ne Liverpool, omenja se predvsem Southampton.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE