Uredništvo    2. oktober 2016
Feyenoord utrjuje vodstvo

Feyenoord ruši vse pred seboj

Feyenoord je v osmem krogu nizozemskega prvenstva v gosteh z 2:0 premagal Willem II in tako prednost pred aktualnim prvakom PSV povečal na velikih sedem točk.
SORODNE NOVICE
Ajax v slogu vzel mero PSV
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
Ležerni City komaj premagal Fe...
21.11.2017 | Evropske lige
Ajax do neverjetne zmage
19.11.2017 | Mednarodni nogomet
Šahtar praktično izločil Napol...
1.11.2017 | Evropske lige
Ajax blestel na nizozemski kla...
22.10.2017 | Mednarodni nogomet
Šahtar že pri dveh zmagah
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Feyenoord v nizozemskem prvenstvu še naprej kaže formo, ki nekdanje evropske prvake vse bolj potiska v položaj favorita za naslov državnega prvaka. V osmem krogu je Feyenoord v gosteh z zadetkoma Nicolaija Jorgensena in Perujca Renata Tapie z 2:0 premagal Willem II in tako po osmih krogih ohranil stoodstotni izkupiček.

Najbližje mu je največji rival Ajax, ki je ta konec tedna doma 3:2 premagal Utrecht, s čimer za vodilnim Feyenoordom še naprej zaostaja za pet točk. V vse večjih težavah je aktualni prvak PSV iz EIndhovna, ki je že v soboto gostoval v Heerenveenu in se po remiju z 1:1 domov vrnil le s točko. PSV tako po osmih krogih zaseda tretje mesto, zaostanek za Feyenoordom pa zaostaja že velikih sedem točk.

Slovenski reprezentant Dejan Trajkovski je ta konec tedna s svojim Twentejem gostoval pri Heraclesu in osvojil točko, s katero njegovo moštvo na lestvici še naprej zaseda visoko sedmo mesto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE