Uredništvo    11. september 2016
Feyenoord še naprej brez napak

Feyenoord ne popušča

Feyenoord je v petem krogu nizozemskega prvenstva s 3:1 premagal ADO Den Haag in zadržal prednost pred PSV in Ajaxom. Dejan Trajkovski asistiral ob porazu Twenteja.
SORODNE NOVICE
Feyenoord s sedmico odnesel tr...
17.12.2017 | Evropske lige
Ajax v slogu vzel mero PSV
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
Ležerni City komaj premagal Fe...
21.11.2017 | Evropske lige
Ajax do neverjetne zmage
19.11.2017 | Mednarodni nogomet
Šahtar praktično izločil Napol...
1.11.2017 | Evropske lige
Ajax blestel na nizozemski kla...
22.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Je Feyenoord iz Rotterdama, prvi nizozemski klub, ki je osvojil naslov evropskega prvaka, na poti, da prvič po letu 1999 osvoji naslov nizozemskega prvaka? Sezona je še zelo mlada in še naprej osrednja vloga favorita pripada aktualnemu prvaku PSV, kljub temu pa so varovanci Giovannija Van Bronckhorsta trenutno nedvomno najbolj vroča "roba" v nizozemski Eredivisie.

Feyenoord je ta konec tedna z zadetki Dirka Kuyta, Nicolaija Jorgensena in Karima El Ahmadija s 3:1 premagal ADO Den Haag ter s peto zmago na peti tekmi ohranil dve točki prednosti pred PSV in pet pred Ajaxom. PSV je že v soboto v gosteh visoko s 4:0 premagal NEC, Ajax pa je danes veliko težje zlomil odpor Vitesseja, saj je z zadetkom Nicka Viergeverja v drugem polčasu slavil le z 1:0.

Martin Milec ni sodeloval pri porazu Rode proti Go Ahead Eagles, vnovič pa je celotno tekmo odigral Dejan Trajkovski, ki je s Twentejem doživel poraz v Heerenveenu z 1:3. Nekdanji član Domžal je asistiral soigralcu Bersantu Celini pri edinem zadetku Twenteja in tako na svoj račun vpisal že drugo asistenco v letošnji sezoni.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE