Damjan Tratnik   11. avgust 2015
Smrtonosno je igrati za Fenerbahče

Streljali na nogometaša Fenerja

Fenerbahče je že drugič v štirih mesecih predmet nezaslišanega napada. Tokrat je še neznan storilec streljal v vozilo vezista Mehmeta Topala, a ga pri tem k sreči ni poškodoval.
SORODNE NOVICE
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Še aprila je Turčija odrevenela ob novici, da so napadalci s strelnim orožjem napadli avtobus z nogometaši Fenerbahčeja, ki so se vračali domov z gostovanja po tekmi turškega prvenstva. Grozljiv incident, v katerem k sreči ni bilo smrtnih žrtev, se v Turčiji do dandanes še vedno ni polegel, zato je kot strela z jasnega udarila novica, da je bil danes zjutraj tarča smrtonosnega napada še 29-letni vezist Fenerbahčeja Mehmet Topal, ki je s svojim vozilom zapuščal trening.

"Četrtega aprila 2015 je bil naš klubski avtobus napaden po tekmi z Rizesporjem. Zdaj so streljali v vozilo našega člana Mehmeta Topala, medtem ko je bil v avtomobilu. Po torkovem dopoldanskem treningu je neznan napadalec streljal proti vozilu našega nogometaša, k sreči pa ga zaradi neprebojnih stekel ni ranil. To je terorističen napad. Zelo obžalujemo ta dogodek in zahtevamo, naj policija čim prej najde in pripre storilce,
" so sporočili iz vrst Fenerbahčeja.

Pri Fenerbahčeju so po novem incidentu izrazili tudi nezadovoljstvo nad delom preiskovalnih organov, ki do danes še vedno niso identicifirali napadalcev napada izpred štirih mesecev.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
siyahlar-sancak-BESIKTAS 11.8.2015, 19:30 Prijavi komentar
se je ze kom zameru brez razloga te nuben ne bo nc naredu
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE