Uredništvo    21. januar 2012
Bodo pri Partizanu spremenili lokacijo svojih priprav?

Zaradi Granta odpadel Dubaj

Izraelci ne smejo v Združene arabske emirate. Prav zaradi tega naj bi pri Partizanu, ki ga je prevzel Izraelec Avram Grant, na priprave odpotovali drugam.
SORODNE NOVICE
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
Prosim, ne vzklikajte Ratko Ml...
22.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Pri beograjskem Partizanu so se tudi letos, tako kot že nekajkrat doslej, odločili, da bodo del zimskih pripravil opravili v Združenih arabskih emiratih, natančneje v mondenem Dubaju. Vse lepo in prav, toda s prihodom novega trenerja Avrama Granta so se stvari močno zapletle. Grant je namreč Izraelec, Izraelci pa v arabskem svetu, milo rečeno, niso ravno najbolj priljubljeni. Še več, Izraelci v Združenih arabskih emiratih sploh niso dobrodošli, zato Grant skorajda zagotovo ne bo dobil vizuma za vstop v ZAE. 

To pa pomeni, da bodo pri Partizanu najverjetneje morali v zadnjem hipu spremeniti lokacijo priprav. Pri beograjskem klubu tega še niso potrdili, srbski mediji pa so medtem že izbrskali, da naj bi obstajala možnost, da se bodo črno-beli pripravljali kar v Izraelu. Predsednik Partizana Dragan Đurić je na tiskovni konferenci, ko je bil Grant predstavljen kot novi trener, sicer dejal, da bo klub trenerju zagotovil vizum, že včeraj pa je dejal, da v primeru, da Dubaj odpade, obstaja dve možnosti - Izrael in Španija. Možnosti, da bi Partizan na priprave odšel brez svojega trenerja, ki bo v enem letu zaslužil skorajda milijon evrov, pa seveda ni. 

Izraelski športniki in športni delavci tudi v preteklosti niso mogli tekmovati v ZAE, denimo igralka tenisa Shahar Peer, pa tudi številni drugi. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
pfc1 21.1.2012, 23:22 Prijavi komentar
Uf nekajkrat sem zasledil da če obiščeš Izrael nesmeš v nekatere drzave recimo Sirijo in mislim da Iran nevem kako je z ZAE ker nameravam iti tja konec julija ve kdo kaj več o temu. Drugač pa lahko rečem samo TI SI PRVI TRENER STANOJEEEE STANOJEEE STANOJEEE :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE