Uredništvo    21. avgust 2014
Andrija Živković je že bil prodan

Zahavi odkupil tudi Živkovića

Partizan je kot vse kaže predčasno prodal svoj biser v obliki Andrije Živkovića. Lazar Marković se je agentu (preprodajalcu) Piniju Zahaviju izplačal, se mu bo tudi Živković?
SORODNE NOVICE
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
MLS Cup prvič v zgodovini v Ka...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
Konec za Urawo in Zlatana Ljub...
9.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Beograjski Partizan je bil pol leta brez plač. Finančno stanje v klubu je izjemno slabo, zato se je vodstvo odločilo, da luknjo zakrpa s prodajo najvrednejšega igralca. Mladi napadalec Andrija Živković je še eden v vrsti mnogih Partizanovih talentov, ki so jim velike stvari preprosto usojene. Že pred časom se je zato precej špekuliralo o imenih klubov, ki bi mladega igralca letos poleti lahko napadli. Nekaj zanimanja zanj je resda že bilo, toda kakšne mega ponudbe pa Partizan zanj ni prejel. 

Morda je prav zato vodstvo kluba sprejelo odločitev, da Živkovića proda znanemu izraelskemu agentu Piniju Zahaviju, ki je bil nekdaj znan kot najmočnejša "persona" v tem poslu. Zahavi se v zadnjih letih bavi z upravljanjem posebnega sklada (sodeluje s Chelseajem, Benfico...), ki kupuje mlade igralce in jih preprodaja naprej. Tako je denimo Zahavi od Partizana predčasno odkupil Lazarja Markovića, ga prodal Benfici, nato pa se z njo dogovoril za kar pol denarja ob naslednji prodaji (Liverpoolu). Zahavi je samo s tem poslom v žep pospravil 15 milijonov evrov. 

Koliko bo Zahavi plačal za Živkovića, ni znano. Menda pa vsaj nekaj milijonov evrov. Za koliko ga bo uspel nato preprodati, pa bomo še videli. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
KGT tim-orlov-besiktas-sen-senyurum 21.8.2014, 20:03 Prijavi komentar
upam da se partizan izvlece iz krize da bo spet parni valjak bjk
Tito81 21.8.2014, 12:59 Prijavi komentar
To bi jaz prepovedal..... enako kot dvojno lastnistvo in da je igralec v lasti neke korporacije.... Tega fuzbal ne rabi....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE