Uredništvo    16. november 2012
Crvena zvezda in Partizan v dolgovih

Velikana, a brez elektrike

Crvena zvezda in Partizan sta pred večnim derbijem v velikih težavah. Pri obeh je elektro služba zaradi milijonskega dolga odklopila elektriko.
SORODNE NOVICE
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lisice in Kladiva se izogibajo...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs potrjen za selektorja Wa...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Srbski nogomet tarejo velike težave. Klubi imajo velike finančne težave, na udaru pa sta tudi oba velikana Crvena zvezda in Partizan. Poročali smo že, da so v Zvezdi ostali brez predsednika, ki je za seboj pustil ogromne dolgove, ki menda dosegajo celo znesek 60 milijonov evrov. V rdečih številkah pa so tudi pri Partizanu, pri katerem pa so prepričani, da bi jih na zeleno večjo spravila že ena uvrstitev v donosno Ligo prvakov

Kako zelo resno je vse skupaj, pa dokazujeta današnja pripetljaja v obeh taborih. Tako pri Crveni zvezdi kot tudi pri Partizanu so namreč danes pripravili tiskovni konferenci pred sobotnim večnim derbijem. V tiskovnem središču na Marakani sta novinarje pričakala mraz in tema, elektrike namreč ni bilo. Podobno je bilo tudi pri črno-belih - elektrike prav tako ni bilo. Toda ni šlo za izpad elektrike, šlo je preprosto za posledico neplačevanja računov. Oba beograjska velikana elektro distributerju namreč dolgujeta več milijonov srbskih dinarjev.

Električni mrk je bil kratek, v obeh klubih so namreč poplačali del dolgov, toda finančne težave ostajajo. Upnikov je veliko, denarja na bančnih računih Crvene zvezde in Partizana pa še naprej ni. 

Srbski večni derbi, ki bo vsaj za uro in pol težave in skrbi potisnil ob stran, bo na sporedu to soboto, ob 19. uri, gostil ga bo stadion Marakana.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
dixi 16.11.2012, 18:52 Prijavi komentar
V stečaj, ta dva kluba dejansko nimata niti za elektriko. V stečaj pa začeti znova iz 5. lige. Samo tako se lahko konča agonija in se začne neka nova zgodba.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE