Uredništvo    10. december 2014
Branko Ilić je nad Partizanom navdušen

Vedel sem za težave Partizana

Igral je z Ronaldinhom, pred 100.000 ljudmi, toda Branku Iliću se koža v Srbiji vseeno uspe naježiti. Slovenski reprezentant navdušen nad Grobari.
SORODNE NOVICE
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Slovenski reprezentančni branilec Branko Ilić je uresničil svoje želje, ko je letos poleti po sezonah v Olimpiji, Domžalah, Betisu, FC Moskve, Lokomotive Moskve, Anorthosisa in Hapoela iz Tel Aviva prestopil v Partizan. Enaintridesetletni Ljubljančan je v ekipi črno-belih eno najbolj izkušenih imen. Letošnja sezona je za velikana iz Beograda sicer težka, četudi vodi na lestvici, pa je finančna situacija v klubu tako klavrna, da si v klubu ne morejo privoščiti niti ogrevanja.

Kljub temu, da je situacija neprijetna, pa Ilić svoje odločitve za prihod v Beograd ne obžaluje. "Vedel sem, kaj me čaka v Partizanu. Vedel sem tudi, da v srbskem nogometu finančna slika ni ravno rožnata. Imeli smo precej kadrovskih težav, največ s poškodbami, toda če potegnemo črto, smo lahko zadovoljni," je Mondu zaupal Ilić. 

Ilića, ki je pri Partizanu centralni branilec, bočni branilec in celo vezist, je najbolj navdušen nad Grobari: "V Partizan sem prišel z izkušnjami. Veliko sem doživel, igral sem pred 100.000 ljudmi na Nou Campu, bil reprezentant... Vseeno sem se naježil na prvi tekmi proti Ludogorcu. Bil sem rezerva, a ko začutiš vzdušje, adrenalin naredi svoje. Ni besed, s katerimi bi lahko opisal občutek, ko z Juga zaslišiš pesem 'Da volim crno-bele'. Z Nou Campom ni primerjave, tam ni navijanja, tisto je gledališče."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
mf80 10.12.2014, 10:30 Prijavi komentar
Poznam ta filing, jaz ko dobim plačo se mi tudi koža naježi.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE