Zoran Milićev   31. januar 2011
Zveneči imeni pri črno-belih

Tagoe in Vukić v Partizanu

Pri beograjskem Partizanu so na zadnji dan prestopnega roka pripeljali dve zveneči okrepitvi. Črno-beli dres sta si nadela Hoffenheimov Prince Tagoe in izkušeni Zvonimir Vukić.
SORODNE NOVICE
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Ker jim grozi, da bo na Kitajsko odšel Cleo in ker je Almami Moreira samovoljno zapustil priprave v Turčiji (grozi mu visoka kazen), so pri Partizanu danes povlekli odločno in tudi drago potezo. Svoje vrste so namreč okrepili z nogometašema mednarodnega slovesa. Za črno-bele bosta v nadaljevanju sezone igrala Hoffenheimov napadalec Prince Tagoe, ki prihaja na posojo, in izkušeni Zvonimir Vukić, ki je nazadnje igral za Moskvo.

Tagoe je reprezentant Gane (22 tekem, štirje zadetki), ki pa pri Hoffenheimu ni dobil veliko priložnosti. Partizan bo imel ob koncu sezone možnost odkupiti njegovo pogodbo. Vukić je stari znanec Partizana, zanj je igral že dvakrat, na 181 tekmah je dosegel 93 zadetkov. V Partizanu, s katerim je podpisal enoletno pogodbo, bo igral v tandemu s starim znancem Sašo Ilićem.

"Zakaj sem izbral prav Partizan? Najprej zaradi tega, ker si želim igrati. V Hoffenheimu sem sedel na klopi, kaj znam pa lahko pokažem samo tako, da igram. Partizan sem prepoznal kot klub, pri katerem lahko napredujem," je na svoji predstavitvi v dresu Partizana dejal Tagoe.

Partizan pa se ozira še po enem znanem nogometašu. Želja aktualnega srbskega prvaka je Siphiwe Tshabalala, južnoafriški reprezentant, ki je nastopil na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. Slednji je trenutno član kluba Kaizer Chiefs in če ga bo Partizan želel zvabiti v svoje vrste, bo moral udariti z milijonsko ponudbo, v kar pa resnici na ljubo ne gre verjeti..
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE