Miran Zore   16. junij 2012
Marko Šuler se bo kot kaže preselil med črno-bele

Šuler zelo blizu Partizanu

Branilec slovenske reprezentance Marko Šuler bo kot vse kaže resnično odšel v Partizan, potem ko so Beograjčani ostali brez Bolgara Bodurova.
SORODNE NOVICE
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Marko Šuler z obrambno potezo ...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Nedavno smo poročali o tem, da se beograjski Partizan zanima za usluge slovenskega reprezentančnega branilca Marka Šulerja. Slednji je nato priznal zanimanje srbskega državnega prvaka, a izrazil tudi zaskrbljenost zaradi pogodbe z Gentom, ki ga ovira pri iskanju novega kluba. V zadnjih dneh naj bi se Šuler dogovarjal z Belgijci, ki nanj menda ne računajo več. Kaj se je uspel dogovoriti, ni znano, bo pa očitno svojo kariero nadaljeval v srbski prestolnici.

Srbski mediji namreč kolektivno poročajo o tem, da bo Šuler v kratkem obiskal Beograd. Partizanu namreč ni uspelo dobiti bolgarskega branilca Bodurova iz Litexa, druga opcija na tem igralnem položaju pa je prav Šuler, ki je zadnjo polsezono odigral na posoji pri izraelskem Hapoelu iz Tel Aviva in z njim postal pokalni zmagovalec. Ko oziroma če bo Šuler uspešno opravil zdravniški pregled in s Partizanom podpisal pogodbo, se bo svojim novim soigralcem pridružil na pripravah na Tari. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE