Uredništvo    8. junij 2012
Marko Šuler na razpotju

Šuler: Težava je Gent

Marko Šuler je priznal, da se je v stiku z vodilnimi možmi beograjskega Partizana, ki pa jim ne more ničesar obljubiti. Težavo namreč predstavlja njegova veljavna pogodba z belgijskim prvoligašem Gentom.
SORODNE NOVICE
Vladimir Stojković igralec let...
24.12.2017 | Evropske lige
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Marko Šuler z obrambno potezo ...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Dvoma ni več. Potrdili so pri Partizanu in potrdil je tudi Marko Šuler. Srbski državni prvak in branilec slovenske reprezentance bi sodelovala, vendar še nista našla načina, kako bi to lahko storila. Partizan potrebuje centralnega branilca, Šuler pa nov klub. 

A ne bo šlo tako lahko. Šuler, ki je zadnje mesec igral na posoji pri izraelskem pokalnem prvaku Hapoelu iz Tel Aviva, ima podpisano veljavno pogodbo z belgijskim Gentom, zato je njegova usoda v rokah Belgijcev. "Ne morem reči, če pridem ali ne. Pogovarjamo se že nekaj dni. Obstaja možnost, da pridem v Beograd, če mi uspe doseči prekinitev pogodbe. Res pa je, da obstajajo klubi, ki so Gentu zame pripravljeni plačati določeno odškodnino," je srbskim medijem zaupal Šuler. 

Ko je govora o slovenskem nogometašu, za katerega se zanima Partizan, v Beogradu takoj pomislijo na Srečka Katanca, Darka Milaniča, Džonija Novaka in Zlatka Zahoviča, ki so se proslavili v črno-belem dresu: "Ko so igrali v Partizanu, sem bil še otrok. Vsi na Balkanu vedo, kaj pomeni Partizan. Ob Dinamu in Crveni zvezdi je to sinonim za nogomet na tem prostoru. Vesel sem, da se tako velik klub zanima zame. Bomo videli. Partizanu se mudi, v torek se začnejo priprave."

O Partizanu sta Šulerju veliko povedala njegov soigralec pri Gentu Bojan Jorgačević in tudi Zlatko Zahović: "Bojan mi je o Partizanu povedal veliko lepega, posebej pa o modernem centru Zemunelo. Tudi ljudje iz kluba so mi predstavili izjemno zanimiv načrt, tako da je Partizan zame zanimiva opcija. Tudi Zlatko Zahovič mi je o Partizanu povedal veliko lepega, tako da delam na tem, da prekinem pogodbo z Gentom."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE