Anže Zajič   27. december 2014
Francozi so se ogreli za napadalca Partizana

Stara je rekla da, nova ne

Stara uprava Partizana je prižgala zeleno luč za prestop Petra Škuletića v Lille, nova pa je rekla ne. Najboljši strelec črno-belih tako za sedaj ostaja v Beogradu.
SORODNE NOVICE
Mbappe v protinapad s 36km/h
10.12.2017 | Evropske lige
Nov Lyonov biser Aouar priigra...
10.12.2017 | Evropske lige
Neymar z dovoljenjem PSG odšel...
10.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Repasu pol ure igre ob porazu ...
3.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Petar Škuletić je v tem trenutku prvo ime srbskega nogometnega prvenstva. Borbeni napadalec je v tej sezoni za Partizan v ligi zabil 14 golov na 15 tekmah, dvakrat je v polno meril v pokalu, petkrat pa tudi v Evropi. Skupno je torej v tem trenutku že pri številki 21, zato niti ne čudi, da se je zanj ogrelo nemalo tujih klubov. V prvi vrsti francoski prvoligaš Lille, za katerega je Škuletić po besedah svojega menedžerja dejansko že podpisal pogodbo. Toda pri Partizanu pravijo, da to ne drži.

"Dobili smo dve ponudbi Lilla za Škuletića, toda obe sta bili zavrnjeni. In Lille je bil o tem tudi obveščen. Mislim, da gre za preresen klub, da bi počel karkoli, kar ni v skladu s predpisi. Ni nobene afere, vse je kristalno jasno," pravi generalni sekretar Partizana Darko Grubor, menedžer Radojica Božović pa trdi drugače: "Partizan si bo na glavo nakopal velik problem, saj bo Lille zadevo predal FIFA, če do prestopa ne bo prišlo. To pa ne bi koristilo nikomur." Razlog, zakaj je prišlo do nesporazuma, naj bi se sicer skrival v tem, da je Partizan dobil novo upravo. Stara je menda pristala na 24-letnikov prestop v Lille, nova pač ne.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE