Uredništvo    16. oktober 2016
Nogometaši Partizana nosili majice v spomin ubitemu vodji navijačev

Srbska javnost zgrožena nad Partizanom

Nogometaši Partizana so pred zadnjo tekmo nosili majice, s katerimi so se poklonili ubitemu vodji navijačev, sicer znanemu kriminalcu. Partizan plačal tudi za osmrtnico.
SORODNE NOVICE
Guerrero "pomotoma" spil kokin...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Uradno: Edwinu Cardoni pet tek...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet


Nobena skrivnost ni, da imajo navijači pri vodenju beograjskega Partizana pomembno besedo. Da je temu res tako, pa dokazuje tudi zmeda, ki je nastala na zadnji tekmi med Voždovcem in Partizanom. Na začetku tekme so se nogometaši Partizana namreč pojavili v majicah, na katerih je bila podoba preminulega vodje navijačev Aleksandra Stankovića, ki je bil z debelim policijskim dosjejem pomemben akter na beograjski kriminalni sceni. Pred leti je bil tudi obsojen zaradi vpletenosti v trgovino s prepovedanimi drogami in orožjem, pred meseci pa je bil v skupini huliganov, ki so napadli direktorja Partizana Miloša Vazuro

Ker je poteza vzbudila negodovanje v javnosti, nanjo pa so opozorili srbski mediji, je novinarje zanimalo, kdo je igralcem sploh dostavil majice. V klubu so bili za pojasnila nedosegljivi, na koncu pa je v javnosti nekako obstala "tajna", ki so jo razkrili igralci, da so bile igralcem majice brez kakršnih koli vprašanj preprosto dostavljene.

Še korak dlje so šli v t.i. Športnem društvu Partizan (v okviru slednjega deluje nogometni klub), saj so se preminulemu Stankoviću v medijih poklonili z osmrtnico. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Ronnie_10 16.10.2016, 20:19 Prijavi komentar
smešno je da je človek prvo bil Delija.
Dinho8O 16.10.2016, 14:13 Prijavi komentar
Kriminalci(ne navijači) še z večjim vplivom na klub od viol.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE