Uredništvo    16. december 2016
Gregor Balažic se je poslovil od Partizana

Slovenija morda celo zadnja opcija

Gregor Balažic se je čustveno, v solzah, poslovil od Partizana in za svoj prispevek prejel plaketo. Zdaj gre drugam, povratek v Slovenijo pa je med najmanj verjetnimi opcijami.
SORODNE NOVICE
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Slovenski branilec Gregor Balažic se je danes poslovil od Partizana. Zanj je igral dve leti, bil z njim prvak in igral v Ligi Europa. V Beogradu je prestal tudi poškodbo kolena, ki ga je pri Partizanu zadržala dlje kot bi morda sicer ostal. Ker se mu pogodba izteka, je Prekmurec sklenil poizkusiti srečo še kje drugje. Današnje slovo od soigralcev in vseh v klubu je nekdanji nogometaš Gorice in Mure prestal čustveno, potočil je celo nekaj solz. 

"Težko mi je, ker odhajam. Tako je to v življenju... Partizan je zdrav klub, vsi so me sijajno sprejeli od prvega dne naprej, od zaposlenih, soigralcev... To obdobje si bom zapomnil po osvojitvi prve lovorike v karieri, pa tudi po sijajni atmosferi na derbijih in po zmagah ter po navijačih, ki so nas povsod podpirali," je dejal Balažic, ki je v dar prejel podpisan dres soigralcev ter posebno spominsko plaketo. 

Ker se je v Beogradu počutil tako dobro, Balažic ne izključuje možnosti povratka. Kam ga bo pot zanesla zdaj, pa še ne ve. V Slovenijo najverjetneje ne.

"V teh letih sem, ko ne razmišljam o oddaljenih državah, ne razmišljam pa niti o povratku v Slovenijo, to je verjetno celo zadnja opcija." 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE