Uredništvo    14. junij 2013
Dragan Djurić razkriva ozadje Markovićeve prodaje

Potrebovali so denar

Dragan Đurić, predsednik Partizana, je priznal, da je klub Lazarja Markovića že lani prodal investicijskemu skladu, ki ga obvladuje Chelsea. Klub je denar krvavo potreboval.
SORODNE NOVICE
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Hajdukov tematski park
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Independiente osvojil Copa Sud...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Res je, kar so mediji ugibali že nekaj časa. Lazarja Markovića, enega največjih srbskih nogometnih talentov, Partizan ni prodal Benfici. Posel, težak kar 10 milijonov evrov, je tako izpeljal investicijski sklad znanega agenta Pinija Zahavija, človeka, ki je izjemno blizu Chelseaju. To pa zato, ker je Partizan Markovića omenjenemu skladu prodal že lani, ko seveda še ni dosegel takšne cene. Navijači Partizana se seveda upravičeno držijo za glave, kajti jasno je, da je klub izgubil več milijonov evrov. Koliko točno, pri Partizanu ne želijo razkriti.

Je pa predsednik kluba Dragan Đurić razkril, da je Marković res bil prodan že lani. To pa zato, ker so črno-beli krvavo potrebovali denar: "Ne obžalujemo ničesar. To je bil najdražji prestop v zgodovini kluba. Sklad je Chelseajev, oni so vztrajali, da zadeva ostane tajna, celo po prestopu igralca v Benfico. Mi smo morali prodati, od tega denarja smo živeli."

Letni proračun Partizana znaša 15 milijonov evrov. Bolje rečeno, znašal je 15 milijonov evrov, po novem bo namreč nižji: "Težko je. Težko je koga prodati. Igralci iz Srbije odhajajo v Romunijo. Hoteli smo igralca iz Javorja, nismo ga dobili, odločil se je za Romunijo. Proračun bomo morali znižati na 10 milijonov evrov. Visokih pogodb si ne moremo več privoščiti."

Đurić je medtem še zavrnil govorice, ki pravijo, da bo Partizan izgubil še enega talentiranega igralca. Aleksandra Mitrovića namreč želijo tuji klubi, črno-beli pa ga ne dajo. So pa medtem vseeno izgubili igralca in verjetno tudi precej denarja. Mladi Mirsad Brunčević, sicer član srbske reprezentance do 19 let, namreč odhaja v Verono. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 14.6.2013, 22:01 Prijavi komentar
se prav so ga lani dali za max 3 mio
Luis de lima nazario Ronaldo 14.6.2013, 17:44 Prijavi komentar
Ta mali bo še dobr ... sm spremlju par tekm srbije in me je res navdušil ... hitr je za popizdit :D
b1 14.6.2013, 13:39 Prijavi komentar
Tisti, ki ga je sedaj prodal, oz investicijski sklad kateri se omenja. Za Partizan lepo piše, da je v tajnosti, koliko so dobili za njega. Zagotovo pa je, da so dobili veliko manj.
hazard17 14.6.2013, 12:42 Prijavi komentar
Kdo je zdej zaslužil 10 mil € ??:D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE