Damjan Tratnik   16. januar 2012
Avram Grant je danes prvič treniral nogometaše Partizana

Pomagal jim bo postati boljši

Pri beograjskem Partizanu so javnosti danes tudi uradno predstavili Avrama Granta, ki bo pri črno-belih v enem letu zaslužil skorajda milijon evrov!
SORODNE NOVICE
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Vodeči klub srbskega prvenstva Partizan je danes začel s pripravami na drugi del sezone. Nogometaše je prvič vodil novi trener Avram Grant, ki ga svetovna javost najbolje pozna po njegovem delu pri londonskem Chelseaju. Danes zjutraj so se nogometaši zbrali v klubskem trening centru v beograjskem predmestju Zemun, Grant pa je sodeloval tudi na tiskovni konferenci, na kateri ga je predsednik kluba Dragan Đurić predstavil javnosti. 

"Lep pozdrav igralcem. Zjutraj so me tisti, ki skrbijo za fizično pripravljenost igralcev, razveselili, saj so mi dejali da v zadnjih petih letih igralci niso bolje pripravljeni začeli priprav," je uvodoma povedal Đurić in dodal: "Naša prednost pred zasledovalci ne pomeni, da je vsega že konec. Moramo biti maksimalno previdni, naslov prvaka je mogoče hitro izgubiti. Ob tej priložnosti se zahvaljujem bivšemu trenerju in pozdravljam novega, ki bo z nami nadaljeval začeto in skušal nekaj več narediti tudi v Evropi."

Pred mikforoni je prvič spregovoril tudi Grant, ki naj bi v Beogradu delal za okrog 900.000 evrov letno, svoj osebni dohodek pa si bo lahko izboljšal še z nagradami: "Ne govorim rad, raje govorim na igrišču. Čestitam za doslej opravljeno delo, naš cilj pa je, da se klub dvigne na višjo raven. Rezultatov v Evropi pa ni moč narediti brez rezultatov v prvenstvu. Želim, da nadaljujemo po dobri poti, jaz pa bom s svojimi izkušnjami pomagal, da Partizan postane še boljši. Želim, da uživate."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
pfc1 16.1.2012, 21:52 Prijavi komentar
TI SI PRVI TRENER STANOJEEEE STANOJEEEE STANOJEEE
Red-Devil 16.1.2012, 14:24 Prijavi komentar
Upam, da bo se izkazal na klopi crno belih :D PARTIZAN ŠAMPION!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE