Uredništvo    11. avgust 2013
Aleksandar Mitrović bo kariero nadaljeval pri Anderlechtu

Po Ivanovu tudi Mitrović

Partizan ne bo igral v Ligi prvakov, zato služi s prodajami. Po Ivanu Ivanovu, ki se seli v Basel, zdaj odhaja tudi Aleksandar Mitrović. Seli se v Anderlecht.
SORODNE NOVICE
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs potrjen za selektorja Wa...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Beograjski Partizan vsako leto dobro proda vsaj kakšnega nogometaša. Res je, da je klubski ustroj precej obsežen in da klub financira kvalitetno nogometno šolo ter relativno drago ekipo, kljub temu pa so finančne težave tega kluba vsaj malce presenetljive. Črno-beli iz Beograda bi jih seveda najraje rešili tako, da bi se uvrstili v Ligo prvakov in s tega naslova "nabrali" vsaj deset milijonov evrov. Ker pa ekipa igra slabo, Lige prvakov letos seveda znova ne bo videla. Finančni izpad je zato treba nekako kompenzirati in pri Partizanu so se odločili, da bodo prodali kar dva nogometaša.

Najprej je odšel bolgarski reprezentant Ivan Ivanov, ki je za dva milijona evrov odšel v švicarski Basel (slednji je kupnino poravnal takoj). Denar bodo pri Partizanu namenili za poplačilo zaostalih in tekočih obveznosti do zaposlenih, igralcev in dobaviteljev. Še nekaj denarja pa bo klubu prinesla tudi prodaja talentiranega Aleksandra Mitrovića. Slednji velja za velikega talenta, ki ga je vzgojil prav Partizan. Zanimanje za 19-letnega napadalca je ogromno, nedavno naj bi italijanski Udinese ponudil kar 5,5 milijona evrov. Do prestopa ni prišlo, bo pa zato prišlo zdaj. A ne v Udinese, temveč v Anderlecht. Kot poročajo srbski mediji, bo Partizan milijonski posel sklenil z belgijskim velikanom, ki pa si je kot vse kaže izboril še kar ugodno ceno, saj naj bi zanj plačal "le" 3,5 milijona evrov. Kupnino naj bi Belgijci poravnali v nekaj letih.

Anderlecht se je nedavno sicer že krepil v Beogradu, iz Crvene zvezde je za 3 milijone evrov odpeljal Luko Milivojevića
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
gerrard 11.8.2013, 15:34 Prijavi komentar
Đuriću jebem ti familiju
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE