Miran Zore   21. september 2010
Mladi Nastasić je želja Fiorentine

Partizanu se obeta lep zaslužek

Obetavni Partizanov branilec Matija Nastasić ima pred seboj veliko kariero. V to so prepričani pri italijanski Fiorentini, ki naj bi po koncu sezone izpeljala njegov prestop iz Partizana.
SORODNE NOVICE
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
Prosim, ne vzklikajte Ratko Ml...
22.11.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Pred začetkom letošnje sezone so pri beograjskem Partizanu Matijo Nastasića, 17-letnega Beograjčana, iz mladinske ekipe poslali med člane. V ogenj je bil tako vržen še en v vrsti številnih nogometnih biserov, ki jih kot po tekočem traku brusijo pri črno-belih iz srbske prestolnice. A z eno razliko. Nastasić, ki poseduje enormen potencial, je namreč že zdaj tako zanimiv tujim klubom, da ga bo Partizan zelo težko zadržal v svojih vrstah. V letošnji sezoni bo aktualnemu prvaku Srbije to sicer uspelo, kajti Partizan igra v Ligi prvakov in zato ni prisiljen prodajati, vprašanje pa je, če se bodo bogatim snubcem v Beogradu lahko upirali tudi po koncu sezone. Prav takrat naj bi se namreč zgodil že nekaj časa napovedani prestop mladega nogometaša v Italijo.

Na Apeninskem polotoku se zanj namreč zanima Fiorentina, ki jo vodi Siniša Mihajlović. Klub iz Firenc ima s Partizanom dobre izkušnje, v svojih vrstah ima namreč kar dva njegova nekdanja nogometaša - trenutno poškodovanega Stevana Jovetića ter Adema Ljajića, ki je pred dnevi zabil svoj prvenec v vijoličastem dresu. In cena? Nastasić bo, še preden bo sploh lahko pokazal kaj zares zmore med člani, Beograd zapustil v večmilijonskem poslu, po nekaterih ocenah težkem kar pet milijonov evrov!
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
grubez 27.9.2010, 22:08 Prijavi komentar
Trik ocitno so v Matiji Nastasicu prepoznal mnogo vec taletna, kot v Birsi in ga verjetno s tega razloga hocejo pripeljati v klub!! Vidim da pojma nimas o nogometu !
opamiki 21.9.2010, 19:03 Prijavi komentar
normalno da je šel jojo pod ceno in to smo govorili vsi v sloveniji. če iličič nadaljuje v tem ritmu in da še začne zabijati v reprezentanci,se bo palermu samo smejalo,kjati cena bo poskočila v višave...odškodnina pa bo takrat brez problema prišla nad 10 milionov evrov.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE