Anže Zajič   6. november 2013
Vuk Rašović ostaja na klopi črno-belih iz Beograda

Partizan še ne bo menjal

Čeprav je Partizan pogorel na večnem derbiju z vse prej kot bleščečo Crveno zvezdo, bo Vuk Rašović še naprej vodil nogometaše črno-belih. Za poraz so bolj krivi igralci.
SORODNE NOVICE
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Biti trener Crvene zvezde oziroma Partizana v tem trenutku ni prijetna naloga. Slavišo Stojanovića so mediji do zmage na sobotnem derbiju rušili praktično iz tedna v teden, po porazu na Marakani pa je pričakovano na vrsto prišel tudi Vuk Rašović. Trenerju Partizana se je močno zamajal stolček, toda kljub prepričanju številnih, da bo dobil nogo, se to v torek zvečer, ko se je sestala uprava kluba, ni zgodilo.

"Vuk Rašović ima maksimalno podporo uprave, kar je logično, saj v tem trenutku nimam boljše rešitve. Nimamo ničesar..." je dejal predsednik črno-belih Dragan Đurić in glede poraza na 145. večnem derbiju mesta Beograd pristavil: "Vsi nosijo odgovornost. Celotna ekipa, ne samo Milan Obradović zaradi avtogola. Ni trener kriv, če bi bil jaz nogometaš, bi si ustvaril vsaj eno priložnost... Toda ne moreta biti predsednik in športni direktor zadolžena za to. Zvezda nikdar ni bila slabša in nikdar nismo imele lepše priložnosti za to, da bi ji zabili nekaj golov. Toda celo takšna je bila boljša na igrišču. Ne glede na vse vztrajam, da ima Partizan še naprej boljšo ekipo." Za upravo so torej krivi igralci, 40-letni Rašović, ki je bil za trenerja imenovan aprila letos, pa ne toliko, da bi ga zamenjali.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE