Anže Zajič   27. januar 2015
Gregor Balažic skupaj z Brankom Ilićem?

Partizan potrdil zanimanje

Gregor Balažic si išče novega delodajalca. Mediji so ga prodajali v angleško Premier League, toda očitno bo šel na jug. Pri Partizanu so potrdili, da so se ogreli za branilca, ki je doslej igral v Ukrajini.
SORODNE NOVICE
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
V zadnjem času so Slovenci v Srbiji precej priljubljeni. Lani je Crvena zvezda postala prvak s Slavišo Stojanovićem, Milošem Kostićem, Nejcem Pečnikom in Dejanom Kelharjem, sedaj na vrhu lestvice kraljuje Partizan z Brankom Ilićem. Že kmalu pa bi lahko slednji v Beogradu dobil soigralca iz Slovenije, črno-beli so se namreč ogreli za Gregorja Balažica, ki je po slovesu od Ukrajine trenutno prost nogometaš brez kluba. Nazadnje je igral za Karpati Lvov, veliko se je govorilo o domnevnem zanimanju iz Anglije, želel naj bi ga tudi Aktobe. In sedaj še Partizan.
 
"Drži, zanimamo se za Balažica. Toda to v tem trenutku ni vprašanje zame, ampak za tiste iz uprave, ki so v Beogradu," je dejal trener Partizana Marko Nikolić, dobro besedo pa je za rojaka zastavil tudi Ilić: "Gregor je dober nogometaš. Močan je, dober v skoku, zna igrati, umirjen z žogo. Če bi prišel, bi nam še kako koristil. To sem povedal tudi šefu. Sicer je mlajši od mene in nisva igrala skupaj, sva pa trenirala skupaj v reprezentanci. Vem, kako razmišlja, vem, kako se obnaša na terenu. Da pa tudi veliko zadetkov, saj gre velikokrat v napad v skok."
 
Če bo Balažic dejansko odšel v Srbijo, se bo preizkusil še v četrti tuji državi. Kot mladinec je odšel na Portugalsko in tam igral za Benfico, potem je bil v Španiji pri Espanyolu in Aguilasu, nazadnje se je dokazoval v Ukrajini. Doma pa je poleg igranja v dresu Mure branil še barve Gorice.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Tito81 27.1.2015, 15:45 Prijavi komentar
ta gre v Maribor...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE