Uredništvo    12. januar 2017
Pri Partizanu ohranjajo mirno kri ob grožnjah iz Nyona

"Partizan bo igral v Evropi!"

Vodstvo Partizana zanika navedbe srbskih medijev, da zaradi neplačanih dolgov kar tri leta ne bo imel pravice igranja v evropskih pokalih. Do konca januarja mora plačati 370 tisoč evrov.
SORODNE NOVICE
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Vladimir Stojković igralec let...
24.12.2017 | Evropske lige
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: Nogomania)
Srbiji je včeraj odjeknila novica o drakonski kazni za beograjski Partizan, ki po poročanju srbskih in tujih agencij zaradi dolgov kar tri leta ne bi smel igrati v evropskih pokalih. Kasneje je bila novica že nekoliko omiljena in sicer naj bi bil Partizan kaznovan s prepovedjo nastopanja v Evropi, a le v prvem od naslednjih treh let, v katerih bi si izboril igranje v Evropi.

Oglasili so se tudi vodilni predstavniki klubi in pojasnili, da je kazen pogojna in da bo si klub kupil "prostost" če bo do konca janarja plača 360 tisoč evrov, kar predstavlja le manjši del zneska, ki ga klub dolguje ostalim klubom in državi v obliki neplačanih davkov.

"Upravni odbor FK Partizan obvešča javnost, da bo tekom jutrišnjega dne poplačal svoje obveznosti upnikom v višini 370.000 evrov, ker je tako zahtevala UEFA. Zaostale davčne obveznosti, o katerih se omenja v nekaterih medijih, so regulirane z reprogramom plačevanja dolgov, ki je bil dostavljen tudi nadzornim organom UEFA. Težave, v katerih se je znašel FK Partizan, so bile rešene z razumevajočo in dobrosrčno pomočjo državnih organov ter Vlade Republike Srbije na čelu z njenim predsednikom gospodom Aleksandrom Vučićem. Za njihov trud se jim iskreno zahvaljujemo uprava FK Partizana in črno-bela športna javnost," so sporočili na uradni klubsk strani do grla zadolženega beograjskega kluba.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Ronnie_10 12.1.2017, 09:42 Prijavi komentar
"Težave, v katerih se je znašel FK Partizan, so bile rešene z razumevajočo in dobrosrčno pomočjo državnih organov ter Vlade Republike Srbije na čelu z njenim predsednikom gospodom Aleksandrom Vučićem. Za njihov trud se jim iskreno zahvaljujemo uprava FK Partizana in črno-bela športna javnost." .............. In pol bi se eni šli jugoligo s takimi. Nelojalna konkurenca že od samga začetka, kako bi se naj en pošten slovenski klub boril s takimi mahinacijami? Jugoliga bi bla smrt za slovenski nogomet.
Ronnie_10 12.1.2017, 09:41 Prijavi komentar
"Upravni odbor FK Partizan obvešča javnost, da bo tekom jutrišnjega dne poplačal svoje obveznosti upnikom v višini 370.000 evrov, ker je tako zahtevala UEFA." ...Hahaha srbska posla. Ne bodo poplačali obveznosti zato, ker je prav da povrneš dolgove, ampak zato, ker je tako zahtevala UEFA :D.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE