Uredništvo    5. februar 2016
Kalvarija Andrije Živkovića

Ne boš podaljšal? Tribuna

Srbski biser Andrija Živković si je, ker ni želel biti prodan, ne želi pa niti podaljšati pogodbe s Partizan, nakopal težave. Preostanek sezone bo moral preživeti na tribuni.
SORODNE NOVICE
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
MLS Cup prvič v zgodovini v Ka...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Ker Partizan med januarskim prestopnim rokom ni prodal Andrije Živkovića (igralec ni želel oditi iz kluba), bo moral plačati kazen. Določa jo pogodba, ki jo je Partizan sklenil z investicijskim skladom izraelskega agenta Pinija Zahavija, ki je Živkovića že pred časom odkupil od srbskega prvaka. Neuradno naj bi moral Partizan plačati celo pet milijonov evrov!

Pa ne samo to. Črno-beli bodo kot kaže Živkovića izgubili brez nadomestila. Mladi napadalec, ki smo ga na Nogomanii nedavno tudi podrobneje predstavili, ima za seboj odlično jesen,. Zabil je 11 golov. Bil je eden ključnih nogometašev Partizana na domači in tudi na evropski sceni. A ker se mu pogodba s Partizanom izteka, si je nakopal težave. Prestopiti ni želel, pa tudi nove pogodbe ne želi podpisati. Kot je poudaril igralčev oče zato, ker je bivša uprava Partizana Živkovića prodala tretji strani.

Na mladega napadalca se je zvrstila serija pritiskov. Vodstvo kluba, zaposleni, mediji in celo navijači so pritiskali nanj, a se mladenič ni zlomil. Zato bo zdaj nosil posledice. Pri Partizanu so namreč sklenili, da ga umaknejo iz ekipe, kar pomeni, da bo moral Živković preostanek sezone preživeti na tribuni, poleti pa bo kot prost igralec lahko odšel drugam. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Lamus 5.2.2016, 13:38 Prijavi komentar
Igralec pa ima pogodbo podpisano do konca leta...to je isto kot če bi nekje delal in ker hočeš drugam ampak te podjetje ne pusti, te pač zdajšnji delodajalec pusti doma na plačanem dopustu. Meni bi to ustrezalo kot navadnemu delavcu...za nogometaša v razvoju je pa to rak rana. Sicer pa ja njegov manager ima prveč vpliva.
darek 5.2.2016, 12:46 Prijavi komentar
Ah tuki ni samo podpis pogodbe sporen. Fora je v teh managerjih v Srbiji, ki si lastijo igralce. Partizan je itak Živkoviča prodal enemu izmed teh, in zdaj ko bo igralec polet lahko odšel brez odškodnine morali plačevati penale manegerju... nažalost so igralci, samo predmet prodaje za te manegrje in dam Živkoviču za prav, ko nooče podpisat
juveboy14 5.2.2016, 11:11 Prijavi komentar
Zakaj, tudi klub ima svoje interese. Plača te, omogoča treninge, razvoj, podpis še boljše pogodbe itd. Treba je poiskati kompromis in ne izsiljvati.
vijolcni_bojevnik 5.2.2016, 11:09 Prijavi komentar
klub bo vedno gledal najprej na klubske interese.. sploh tak klub, ki bi v tržnem gospodarstvu že stokrat moral propast.
Lamus 5.2.2016, 11:05 Prijavi komentar
Najbolj bedna stvar, ki jo klub lahko stori igralcu...Spoštovati odločitev igralca in pika!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE