Zoran Milićev   4. april 2011
Težave za temnopolta nogometaša

Napadena reprezentanta Gane

Prince Tagoe in Dominic Adiyiah sta v Novem Beogradu doživela napad, sprva verbalni, nato pa še fizični. Z nogometašema Partizana obračunala skupina mladeničev.
SORODNE NOVICE
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Ko sta se ganska reprezentanta Prince Tagoe in Dominic Adiyiah, prvi je na posoji iz Hoffenheima, drugi pa iz AC Milana, po enem od treningov ustavila v gostinskem lokalu v Novem Beogradu, si zagotovo nista predstavljala, da bosta žrtvi pretepa. Pa se je zgodilo ravno to. Do nogometašev beograjskega Partizana je, potem ko naj bi igralca zasedla domnevno že zaseden prostor, pristopila skupina mladeničev, in sprva verbalno, nato pa še fizično obračunala z njima. Po klicu zaposlenih v gostinskem lokalu je posredovala policija in nekaj razgretih mladeničev pridržala, celoten incident pa naj bi posnele tudi nadzorne kamere.

Z nogometašema, ki sta morala poslušati tudi rasistične žaljivke, je bilo na srečo vse v najboljšem redu. Če je temu res tako, naj bi se na lastne oči kmalu po dogodku prepričali tudi nekateri vidni člani navijaške skupine Grobari, ki podpira Partizan.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
AlexFerguson 7.4.2011, 08:43 Prijavi komentar
Nekaj navijačev Partizana je dobilo zaporne kazni, zaradi enega navijača, ki je umrl v Srbiji med spopadom navijačev.. Poznam pa še primer Vedrana Puljića, ki pa je umrl med pretepom s policijo na prvenstvni tekmi v Bosni.. Drugače pa hrvati in srbi so kar nevarni ampak še zmeri svetlobna leta od rusov,turkov,poljakov,angležov,..
doktor 4.4.2011, 21:15 Prijavi komentar
Ah dej no, najdi mi primer ko so v evropi ubili tujega navijača... mogoče v turčiji ampak to je itak isti narod :)
footballfan 4.4.2011, 20:29 Prijavi komentar
doktor kaj so delali figotu v barceloni, ko je gostoval z realom?? bog ve kaj čaka torresa ko pride v liverpoll... eto v italiji vsako tekmo doživlja rasistične žaljivke... ubijajo se pa povsod, malo preveri podatke in ne bodi orientiran le na srbijo, hrvaško... štihajo pa se tudi v sloveniji...
doktor 4.4.2011, 19:12 Prijavi komentar
Ma ne gre se samo za pretep z rasističnim motivom... na balkanu ubijajo tuje navijače, grozijo s smrtjo če prostopiš v rivalski klub itd... Tu se lepo nazadnjaštvo ki jo težko najdeš v evropi
MJMB 4.4.2011, 17:25 Prijavi komentar
dokor hočeš povedat da v drugih državah pa ne moreš biti pretepen? ali pa tarča rasističnih žaljivk? ne poznam kraja na svetu kjer ne bi bilo pretepov, ti pa pretep takoj povežeš z balkanom. zakaj že?
KdoKajZakaj_;O 4.4.2011, 15:14 Prijavi komentar
doktor nism vedu d je balkan tud Italija..Španija..Francija..Anglija..Slovenija itd... =) k to se povsod dogaja..nism vedu d si tak geograf =) pohvalno res =)
doktor 4.4.2011, 14:19 Prijavi komentar
Balkanci kot balkanci...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE