Zoran Milićev   18. marec 2011
Prince Tagoe trenerju odvzel avtomobil

Na derbiju do avtomobila

Ganski napadalec Prince Tagoe je s trenerjem Partizana stavil, da bo na večnem derbiju z zadetkom pokopal Crveno zvezdo. Ker je to storil, je dobil trenerjev avtomobil.
SORODNE NOVICE
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Aleksandar Stanojević, trener Partizana, je spoštoval dogovor. Strateg črno-belih je namreč predal ključe svojega službenega avtomobila napadalcu Princeu Tagoeju, novincu, ki je zelo dobro začel svojo epizodo pri Partizanu. Ker je Ganec kar dvakrat zadel na zadnjem večnem derbiju proti Crveni zvezdi, je trener izpolnil svojo obljubo in mu predal ključe svojega avtomobila.

"Trener je spoštoval dogovor. Malo ljudi bi to storilo. Dokazal je, da je resen človek," je dejal Tagoe, ki se je z navdušenjem fotografiral ob svoji novi pridobitvi, ki jo seveda "časti" uradni pokrovitelj Partizana - francosko avtomobilsko podjetje. Tagoe se je pred tem na treninge ter na opravke po mestu vozil s taksijem.

Trener Stanojević zdaj, ko je izgubil avtomobil, seveda ne bo preklopil na uporabo javnega prevoza, kajti v uporabo je že prejel nov avtomobil: "Ni mi žal. Igralcu je bil moj avtomobil zelo všeč. Obljubil sem mu, da ga dobi, če proti Zvezdi zabije vsaj dva zadetka. Tako rad imam zmage Partizana, da mi vse ostalo niti ni pomembno."

V prihodnje bo torej trener Partizana moral malce bolj paziti. Tagoe je namreč dokazal, da je več kot primerna okrepitev za Partizan, saj vse od svojega prihoda v Beogradu mreže trese kot za stavo. Podatek, da je na zadnjih štirih tekmah zadel kar šestkrat, je sam po sebi dovolj zgovoren. Da Stanojević naslednjič le ne bo zastavil kar svoje hiše...
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
JuventinoKrasic 18.3.2011, 15:02 Prijavi komentar
lepa
kinmaj 18.3.2011, 14:51 Prijavi komentar
hehe...tud jest še nism slišu da bi biu Audi francoz ampak uredu:) drgač pa gre za renault sklepam po sponzorjih na sliki:)
drava 18.3.2011, 13:32 Prijavi komentar
die machine od kdaj je pa audi postal francoski proizvajalec avtomobilov????ne me j...:)
gerrard 18.3.2011, 10:23 Prijavi komentar
stanojevic mož besede ;)
die machine 18.3.2011, 10:05 Prijavi komentar
...uporabo je že prejel nov avtomobil: "Ni mi žal..." Ja meni pa bi bilo zelo žal, če bi zdaj podaril moj star avto nekomu, audi pa bi mi v zameno dal novega. Ne me j€bat.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE