Uredništvo    30. oktober 2012
Cleo bi se vrnil v Partizan

Misliti mora na družino

Brazilski napadalec Cleo priznava, da bi se z veseljem vrnil v Partizan, vendar mora hkrati misliti na svojo družino in denar. Na Kitajskem odlično zasluži.
SORODNE NOVICE
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Se še spomnite Clea? Brazilski napadalec je pred dvema sezonama opozoril nase v kvalifikacijah za Ligo prvakov, dobro pa se je znašel tudi v srbskem prvenstvu, v katerem je nosil dres beograjskega Partizana. Srbski prvak ga je lansko leto prodal na Kitajsko, za dobre tri milijone evrov je Cleo okrepil Guangzhou Evergrande. Pri slednjem se je Cleo dobro znašel, vendar po poškodbi in prihodu Lucasa Barriosa izpadel iz načrtov trenerja Marcella Lippija. Prav zato je Brazilec, ne glede na dve osvojeni lovoriki, postal nesrečen in začel resno razmišljati o odhodu.

"Napačno so me ocenili. Barrios je dobil prednost pred mano, brez pojasnila. Ne rečem, da smo zaradi tega izpadli (iz azijske lige prvakov, op.p.), ampak se pa počutim prizadetega. Ljudje v klubu so priznali napako, jaz pa preko tega ne morem," je za srbski Žurnal dejal danes 27-letni Cleo.

Kitajci dobro plačujejo, zato Cleo ne želi oditi, ponudb ima dovolj. Pa Partizan? Vsekakor zanimiva opcija, a bržkone nerealna, saj srbski prvak v finančnem smislu z bogatimi Kitajci niti slučajno ne more tekmovati: "Misliti moram na svojo družino in na pogodbo. Ne vem, če bi mi Partizan lahko ponudil toliko, vsekakor pa klub nosim v srcu. Vseskozi spremljam, kako mu gre."

Cleo je v svoji karieri igral za Olivais e Moscavide, Atletico Paranense, Figueirense, Crveno zvezdo, Partizan in Guangzhou. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE