Miran Zore   15. september 2015
Darko Milanič je v mislih vodilnih mož Partizana

Milanič je v resnih kombinacijah

Neuspeh v playoffu za Ligo prvakov, poraz na večnem derbiju in točkovni zaostanek za Crveno zvezdo. Zoran Milinković je pri Partizanu vse bližje nogi. Kandidat za novega trenerja pa je tudi Darko Milanič.
SORODNE NOVICE
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Video: Matavžev osmi gol v sez...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Eriksson: Zanima me reprezenta...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Guerrero "pomotoma" spil kokin...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Uradno: Edwinu Cardoni pet tek...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Beograjski Partizan se je znašel v težavah. Že res, da bo spet igral v ligi Europa, toda izpad v playoffu za Ligo prvakov proti beloruskemu BATE-ju je močno zamajal zaupanje, ki ga je pri vodstvu kluba užival trener Zoran Milinković. Potem je prišel še večni derbi s Crveno zvezdo in poraz, po katerem Partizan za tekmecem zaostaja že osem točk (ob tekmi manj). 

Medlo vodenje ekipe, ki po mnenju mnogih v Srbiji na najtežjih tekmah ni igrala tako, kot bi morala, je tisto, kar vodstvo kluba vse bolj zameri trenerju Zoranu Milinkoviću. Slednji zato rapidno izgublja podporo v klubu in je, kot vedo povedati naši novinarski kolegi iz Beograda, blizu odhodu.

Kar je bolj zanimivo pri vsem skupaj, je informacija, ki smo jo pridobili iz Beograda. Zadeva Darka Milaniča, trenutno pogodbeno vezanega na Leeds United, a zgolj to. Sedeminštiridesetletni Milanič je v zadnjem obdobju že nekajkrat priznal, da ga znova zanima vodenje ekipe. Katere, še ni znano. Neuradno je bil med kandidati za novega trenerja Maribora, zdaj pa je, kot smo izvedeli, med kandidati za novega trenerja Partizana. 

Partizan v tem trenutku seveda še vedno ima trenerja, toda "misija iskanja novega" je že stekla. Milanič je bil leta 1990 celo kratek čas soigralec Zorana Milinkovića, ki je svojo kariero nato gradil drugje. Milanič je bil v Partizanu uspešen in priljubljen, ni prvič, da se pojavlja v kombinacijah za svoj trenerski odhod na stadion JNA. Z Milaničem skušajo pri Partizanu menda skrivoma stopiti v stik, njegov (za zdaj) edini protikandidat pa naj bi bil še en njegov nekdanji soigralec - Nebojša Gudelj, ki je nazadnje vodil nizozemskega prvoligaša NEC
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE