Damjan Tratnik   26. december 2011
V Partizanu ni vse tako, kot bi moralo biti

Krstajić zapustil Partizan

Športni direktor Partizana Mladen Krstajić je zaradi novega spora s predsednikom kluba Draganom Đurićem dobil odpoved. Z njim se poslavlja tudi trener Aleksandar Stanojević.
SORODNE NOVICE
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Beograjski Partizan je jesenski del sezone sklenil na prvem mestu prvenstvene lestvice z velikimi desetimi točkami prednosti pred Crveno zvezdo, kljub temu pa se pred nadaljevanjem sezone v taboru črno-belih obetajo velike spremembe. Upravni odbor kluba je danes prekinil pogodbo s priljubljenim športnim direktorjem Mladenom Krstajićem, ki se je v šestih mesecih večkrat javno sporekel s predsednikom Draganom Đurićem. Prvič je zavrelo po izpadu v kvalifikacijah za evropsko ligo, ko je Krstajić podprl trenerja Aleksandra Stanojevića, skupne zgodbe pa je bilo konec po zadnjem javnem napadu Krstajića na predsednika, v katerem mu je očital številne nepravilnosti pri vodenju kluba.

Krstajića so dan pred odstavitvijo na košarkarski tekmi med Partizanom in Crveno zvezdo navijači glasno podprli, z njim pa naj bi se od kluba poslovil tudi trener Aleksandar Stanojević, ki je pred govoricami o odhodu športnega direktorja zatrjeval, da se bo v primeru njegovega slovesa poslovil tudi sam. In po objavi novice, da se Krstajić poslavlja, je sporočil, da bo držal svojo besedo: "Od danes sem bivši trener Partizana. Razočaran sem nad tem, kar se je zgodilo. Vprašal pa bi predsednika, ali morda razmišlja da bi bil tudi on tisti, ki bi odšel. Saj pravi, da je velik navijač Partizana. A zdi se, da prej kot na interese kluba glede na osebne interese. Navijaču so mu že obrnili hrbet, sedaj mu ga tudi jaz."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE