Uredništvo    7. avgust 2014
Partizan prečrtal nespametnega Branislava Trajkovića

Ilić ima odprto pot v prvo ekipo

Partizan je prečrtal Branislava Trajkovića, ki je udaril Romana Bezjaka in po neumnem prejel rdeči karton. S tem je naredil tudi uslugo soigralcu Branku Iliću.
SORODNE NOVICE
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Branislav Trajković bo še dolgo obžaloval neumnost, s katero je postregel na povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov. Tik pred koncem prvega polčasa tekme med Partizanom in Ludogorcem je brez potrebe z roko v brado udaril slovenskega reprezentanta Romana Bezjaka. Sodniki so to videli in Trajković je moral predčasno pod prho. Pri rezultatu 2:2 in ob vedenju, da bo Partizan napredoval, če bo zabil še en zadetek. Toda Trajkoviću se je zatemnilo pred očmi, z zares nespametno potezo je soigralce pustil na cedilu in očitno kar sam zaključil svojo kariero pri Partizanu.

Kot poročajo srbski mediji, so se Beograjčani odločili, da bodo 24-letnega do nadaljnjega izločili iz ekipe, hkrati pa ga uvrstili tudi na seznam igralcev, ki so naprodaj. Nekdanji član Vojvodine, ki si ni prvič privoščil takšnega ekscesa, je ostal tudi brez mesta na seznamu tistih nogometašev, ki jih je Partizan prijavil za igranje v srbski ligi. To je sicer dobra novica za Branka Ilića, slovenski branilec ima sedaj prosto pot do mesta v udarni enajsterici črno-belih.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE