Zoran Milićev   26. junij 2011
Darko Milanič in Zlatko Zahovič sta obiskala nogometaše Partizana

Govorice mu niso godile

V petek Zlatko Zahovič, v soboto pa je odpravo Partizana na Pohorju obiskal Darko Milanič, ki pravi, da mu povezovanje s selitvijo na klop črno-belih ni bilo všeč.
SORODNE NOVICE
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Partizanu so narasle ambicije
26.11.2017 | Evropske lige
Partizan slavi epski podvig v ...
24.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Slovenski nogometaši pri Partizanu so bili vselej zelo priljubljeni. Đoni Novak, ki je izvedel začetni udarec na četrtkovi prijateljski tekmi med Olimpijo in Partizanom prav gotovo, nič manj pa se nista v črno-belem dresu izkazala Zlatko Zahovič in Darko Milanič, danes uspešen direktorsko-trenerski tandem aktualnega državnega prvaka Maribora. Omenjena sta s Partizanom še vedno tesno povezana, zato ne čudi, da sta dejstvo, da se srbski prvak na novo sezono pripravlja na Pohorju, izkoristila za obisk in klepet s prijatelji.

Prvi se je v pripravljalno bazo črno-belih odpravil športni direktor Maribora Zlatko Zahovič. "Na Partizan imam lepe spomine. Še danes sem izjemno hvaležen Nenadu Bjekoviću Žarku Žečeviću. Iz Partizana sem odšel v Guimaraes in pri tem mi je šel Partizan res na roko," je dejal Zahovič, ki je ob svojem obisku prejel Partizanov dres. Nogometnih tem ob pogovoru s prijatelji in tudi ekipo srbskih novinarjev, ki na pripravah spremljajo Partizan, ni zmanjkalo. Pogovor je nanesel tudi na Maribor. "Imamo vzor, to je Partizan. smo klub, ki raste, zato se želimo približati velikanu kakršen je Partizan. Naš cilj je evropski Maribor," je dejal Zahovič.

V soboto je Zahovičevo vajo ponovil še Daro Milanič, prav tako nekdanji nogometaš Partizana. Tudi on je prejel Partizanov dres. Naj spomnimo, ne tako dolgo nazaj, ko se je majal trenerski stolček Aleksandra Stanojevića, je bil prav Milanič v igri za novega trenerja črno-belih. Strateg Maribora priznava, da mu te govorice niso nič kaj godile. "Stikov ni bilo, ni pa mi bilo všeč, da se me omenja v tem kontekstu. Seveda bi si nekoč želel biti v Partizanu, vendar sem trenutno osredotočen na svoje delo v Mariboru," je dejal Milanič, ki je za Partizan odigral 273 tekem in dosegel 11 zadetkov.

Oba sta "Partizanovce" in tudi ekipo novinarjev povabila v Ljudski vrt, kjer se Maribor pripravlja na novo sezono.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
CANTONA 7 26.6.2011, 15:25 Prijavi komentar
Legende ostajajo legende VECNA PARTIZANOVCA ! Veliko srece obema upam da NK MARIBOR IN FC PARTIZAN zaigrata letos v ligi prvaka
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE