Uredništvo    3. junij 2017
Beograjski Partizan je hitro našel novega trenerja

Đukić drugič trener Partizana

Beograjski Partizan bo po poročanju B92 v prihodnje vodil nekdanji srbski selektor Miroslav Đukić, ki bo na trenreskem stolčku nasledil Marka Nikolića.
SORODNE NOVICE
Vladimir Stojković igralec let...
24.12.2017 | Evropske lige
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Partizanu so hitro reagirali po nenadnem slovesu nekdanjega trenerja Olimpije Marka Nikolića, ki je po osvojenem naslovu srbskega prvaka sprejel ponudbo madžarskega podprvaka Videotona. Njegovo mesto bo po poročanju B92 prevzel nekdanji odlični branilec Miroslav Đukić, ki bo tako že drugič v svoji karieri sedel na klop črno-belih.

Đukić je aprila prevzel vodenje Al Shababa iz Združenih arabskih emiratov, a se po klicu iz Beograda takoj odločil prekiniti pogodbo. Nekdanji odlični branilec Deportiva iz La Corune in Valencie je svojo trenersko pot začel prav na klopi Partizana, ki ga je zaradi prevzema vodenja srbske reprezentance zapustil že po manj kot letu dni.

Đukić ima za seboj tudi pestro mednarodno trenersko kariero, saj je po odhodu iz Srbije vodil belgijski Mouscron ter štiri španske klube - Valladolid, Hercules, Cordobo in celo Valencio.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE