Uredništvo    16. december 2014
Tudi Partizan je precej zadolžen

Dolg znaša devet milijonov

Crvena zvezda dolguje 54 milijonov evrov. Partizan dolguje manj, po trditvah odhajajočega predsednika dolg v tem trenutku znaša devet milijonov evrov.
SORODNE NOVICE
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Beograjski Partizan bo v kratkem dobil novo vodstvo, zato se srbski mediji v zadnjem obdobju precej ukvarjajo z zapuščino odhajajočega predsednika Dragana Đurića. V prvi vrsti z vse prej kot rožnatim finančnim stanjem v klubu, ki sicer stoji bolje od Crvene zvezde (54 milijonov evrov dolga), a je vendarle tudi sam precej zadolžen. Koliko točno črno-beli dolgujejo, ni znano. Je pa jasno, da ogromno denarja, kajti trenutno je stanje tako slabo, da klub nima niti za ogrevanje, kaj šele, da bi plačeval trenerje (zato so slednji tudi stavkali) in nogometaše.

Dragan Đurić (na fotografiji sedi z Avramom Grantom, ki naj bi v Beogradu po neurednih podatkih zaslužil kar milijonov evrov) je v intervjuju za Večernje novosti dejal, da dolg po njegovi oceni znaša okrog devet milijonov evrov! Pripomnil je sicer, da je ob tem izračunu upošteval še denar, ki ga bo Partizan prejel od prestopov Lazarja Markovića (Liverpool) in Aleksandra Mitrovića (Anderlecht), tako da je v tem trenutku dejansko stanje bržkone še precej slabše. 

Partizan v srbskem prvenstvu sicer vodi, pred Crveno zvezdo ima šest točk prednosti. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE