Uredništvo    8. julij 2014
Stavka je nesmiselna

Denarja preprosto ni

Zaposleni v FK Partizan bi stavkali, ker ne prejemajo plač, vendar bi bila stavka v resnici nesmiselna. Klub denarja za plače preprosto nima.
SORODNE NOVICE
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs potrjen za selektorja Wa...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs bo postal selektor Wales...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kaos ob prihodu Arde Turana
14.1.2018 | Mednarodni nogomet
Spartak šokiral z rasistično o...
13.1.2018 | Mednarodni nogomet
Zvezda se je okrepila v Olympi...
13.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Beograjski Partizan je sicer v malce boljšem položaju od Crvene zvezde, a kljub temu v globoki finančni krizi. Klubski bančni račun je namreč prazen, tako da zaposleni že lep čas niso prejeli plač. Mnogi med njimi zato grozijo s stavko, za katero pa podpredsednik kluba Duško Jovanović pravi, da je povsem nesmiselna, ker denarja pač ni. 

"Zamude s plačami niso nič novega. Grožnje s stavko prav tako ne. Denarja ni. Odigrati moramo kvalifikacije za Ligo prvakov in se prebiti v enega od obeh evropskih pokalov. Z dobrimi igrami v kvalifikacijah bi igralcem poskočile cene in morda bi lahko koga prodali. Če bomo stavkali, bo vse padlo v vodo, zato pravim, da to ni prava rešitev," pravi Jovanović. 

Partizan je v zadnjih letih v tujino prodal ogromno nogometašev in prav zastrašujoče je, da je kljub temu v tako velikih finančnih škripcih. No, nekaj denar bo zaslužil tudi s prestopom svojega nekdanjega nogometaša Lazarja Markovića, ki bo za veliko vsoto prestopil iz Benfice v Liverpool
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE