Uredništvo    11. februar 2013
Lazar Marković buri duhove

Čigav je Marković?

Lazar Marković buri duhove. Perspektivni nogometaš beograjskega Partizana naj bi bil že prodan. Pa je res? Srbski mediji so vse bolj zbegani.
SORODNE NOVICE
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Na začetku januarja naj bi se perspektivni nogometaš Partizana Lazar Marković mudil  v Londonu, natančneje pri Chelseaju. Kaj točno je Marković počel tam, ni znano (večerjal naj bi z Marinom, Ivanovićem in Lampardom), je pa njegov obisk pri aktualnem evropskem prvaku dvignil veliko prahu v Srbiji, kjer se sprašujejo čigav sploh je mladi nogometaš. Znano je namreč, da se okrog Markovića smukajo številni agentje, med njimi tudi znani Nikola Damjanac. 

Prav slednji naj bi Markovića že prodal Chelseaju, 18-letni napadalec pa naj bi se na stadion Stamford Bridge preselil letos poleti. Omenjeni Damjanac je to trditev sicer zanikal, toda srbski mediji so vse bolj zbegani. Marković je bil v zadnjih mesecih blizu številnim uglednim evropskim klubom, še najbližje pa prav Chelseaju. Toda... "Lazar je Partizanov," trdi Damjanac. Če to drži, potem ga bo aktualni srbski prvak lahko dobro prodal. Če ni, pa se bodo Beograjčani še enkrat več obrisali pod nosom. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE