Miran Zore   5. junij 2012
Črno-beli znova v Sloveniji

Aluminij s Partizanom

Nogometaši Partizana bodo del priprav na novo sezono znova opravili v Sloveniji. Vračajo se pod Pohorje, odigrali pa bodo tudi prijateljsko tekmo z Aluminijem.
SORODNE NOVICE
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Aktualni srbski državni prvak Partizan se vrača v Slovenijo. Črno-beli se pri nas očitno zelo dobro počutijo, kajti del priprav za novo sezono bodo znova opravili pod Pohorjem. Novi trener Vladimir Vermezović bo nogometaše prvič zbral v ponedeljek, 11. junija. Najprej bodo Beograjčani nekaj dni trenirali v svojem centru Zemunelo v beograjski soseski Zemun. Sledila bo selitev na Taro, nato pa nova selitev, tokrat v Maribor. V Sloveniji naj bi odprava Partizana trenirala od 28. junija pa vse do 11. julija, praktično do prve tekme v kvalifikacijah za uvrstitev v Ligo prvakov (17. ali 18. julij).

Priložnost za merjenje moči s srbskim prvakom bo dobil tudi slovenski prvoligaš. Lani je bila to Olimpija, letos pa bo to novopečeni član prvoligaške elite Aluminij. Z njimi bodo nogometaši Partizana igrai 30. junija v Kidričevem, zatem pa se bodo pomerili zgolj s tujimi klubi. 

Trenutno je v Kidričevem sicer že pestro. Tam se namrel na prihajajoče izzive pripravlja kazahstanski prvak Šahtar Karagandi, ki je v minuli sezoni v kvalifikacijah za ligo Europa nepričakovano izločil Koper
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE