Anže Zajič   12. januar 2012
Grešnik v moštvu Viktorie Plzen

Pozitiven v Ligi prvakov

Igral je v Ligi prvakov, se proti AC Milanu vpisal tudi med strelce, sedaj pa so odgovorni javnost obvestili, da je bil dopingiran - Čehu Davidu Bystronu grozi ostra kazen.
SORODNE NOVICE
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropski pokali
Unai Emery: Bolje z Realom zda...
11.12.2017 | Evropski pokali
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: Real s PSG, Barc...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: danes ob 12.00 ž...
11.12.2017 | Evropski pokali
Marcos Tavares, prava legenda
7.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
V tej sezoni se je v Ligo prvakov prebila tudi Viktoria Plzen, ki ji je bilo nato dano igrati z velikanoma Barcelono in AC Milanom. Viktoria si napredovanje ni priigrala, bo pa evropsko avanturo nadaljevala v ligi Europa, saj je zasedla tretje mesto v svoji skupini. Toda vsi ji pri novih dosežkih ne bodo smeli pomagati - branilec David Bystron je bil namreč suspendiran, ker je prav na tekmi Lige prvakov proti BATE-ju padel na dopinškem testu. To se je zgodilo 23. novembra, ko je Viktoria slavila z 1:0 in si tudi priigrala tretje mesto.

Za enkrat še ni znano, kaj so odgovorni našli v krvi 29-letnega nekdanjega nogometaša Banika in Levskega iz Sofije, ki se je v Ligi prvakov sicer tudi vpisal med strelce - to mu je uspelo ob remiju z 2:2 proti AC Milanu. "Pozitivna sta bila oba vzorca, tako A kot tudi B," je potrdil tiskovni predstavnik Viktorie Pavel Pillar in dodal: "Več o tem, kaj čaka našega nogometaša, bo verjetno znano naslednji teden." Bystronu se sicer ne obeta nič dobrega - lahko bi počival kar štiri leta, a bolj verjetno je, da bo kaznovan za dobro leto dni.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE