Uredništvo    22. marec 2017
Vezist o zimskem prestopnem roku

Azmoun: Želel me je Liverpool

Iranski napadalec Rostova, Sardar Azmoun, je zadovoljen, ker je pozimi navkljub interesu Liverpoola ostal v Rusiji. Kmalu bom igral v velikem evropskem klubu, pravi.
SORODNE NOVICE
Velik skalp "orlov", poraz prv...
16.6.2017 | Evropske lige
Rostov na "njivi" ne sme več i...
15.3.2017 | Evropske lige
Preveliki, da bi igrali z reze...
11.3.2017 | Evropske lige
Nemogoče je bilo igrati bolje
10.3.2017 | Evropske lige
Rostov bo nadaljeval v Ligi Eu...
6.12.2016 | Evropske lige
Iranski potencial za velike st...
24.11.2016 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Eden izmed najboljših nogometašev v ekipi Rostova v tej sezoni, Sardar Azmoun, je v pogovoru za katarske medije dejal, da je v ruskem klubu zadovoljen in da bi bil morebiten odhod na zahod v januarju, ko se je zanj bojda zanimal Liverpool, prehiter.

"Govorilo se je o interesu Liverpoola v zimskem prestopnem roku. Takrat nisem čutil, da je pravi čas za novo selitev," pravi Azmoun, ki v Rusiji igra od leta 2013, ko je iz Irana prišel v Kazan k Rubinu.

"Igral bi na nekaj tekmah v času afriškega Pokala narodovo, potem pa bi kot novinec verjetno šel na klop in pobiral drobtinice, ker je Liverpool iskal pomoč le v določenem delu sezone," je dejal Iranec, ki je v tej sezoni za Rostov na 22 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel 7 golov.

Hitronogi Azmoun je sicer prepričan, da ga prestop čaka že kmalu: "Zagotovo bom kmalu igral v enem od velikih evropskih klubov. Vendar moram čutiti, da je čas za prestop tisti pravi."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE