Miran Zore   19. maj 2011
Falcao in Hulk ostajata v Portu

Nikamor se jima ne mudi

Radamel Falcao in Hulk. Nogometaša Porta sta med najbolj zaželjenimi nogometaši na svetu, vendar po slavju v ligi Europa ne razmišljata o odhodu iz Porta. Zdaj želita razvneti še Ligo prvakov.
SORODNE NOVICE
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Evropske lige
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs potrjen za selektorja Wa...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Za Radamelom Falcaom in Hulkom, Južnoameričanoma pri Portu, je izjemna sezona. Poleg tega, da sta s Portom v letošnji sezoni osvojila že dve lovoriki, zadnjo sinoči, ko sta v zrak dvignila pokal najboljšega v ligi Europa, sta omenjena blestela tudi na individualni ravni.

Falcao kljub rekordu noče oditi

Radamel Falcao je še posebej blestel in je v tem trenutku nedvomno eno najbolj vročih imen evropskega nogometa. Rekorder po številu zadetkov v evropski ligi ima za seboj fantastično sezono, v kateri je za Porto na 42 tekmah zabil kar 39 zadetkov, izjemna sezona pa seveda ni ostala neopažena. Nekdanji napadalec argentinskega velikana River Plateja se z govoricami o odhodu v enega od evropskih velikanov, kar se bo verjetno nekoč moralo zgoditi, ne obremenjuje in dodaja, da bi sam prav rad še naprej branil barve Porta.

"Zdaj bi rad le užival v naših uspehih. Pri Portu so zelo zadovoljni z menoj in tudi sam se tukaj počutim odlično. Seveda bi se nekoč rad preizkusil v kakšnem močnejšem prvenstvu, a trenutno mi največji izziv predstavlja nastop v Ligi prvakov," je povedal 25-letni Kolumbijec, ki je s Portom pogodbeno vezan do leta 2013.

Odšel bi, če bi tako želel predsednik
Identičnega mnenja je tudi njegov soigralec Hulk, telesno izjemno močan nogometaš iz Brazilije, ki ima za seboj prav tako zelo dobro sezono. Tudi za njegov podpis se je v vrsto negnetlo kar nekaj klubov, kot zadnji menda londonski Tottenham, vendar uspeha zainteresirani klubi (še) ne bodo zabeležili, kajti Hulk se je odločil ostati.

"Pri Portu sem srečen. Vzdušje je sijajno. Podpisano imam dobro pogodbo, klub si zasluži spoštovanje. Če bom moral oditi, bom odšel, če bo tako želel naš predsednik. Sem nogometaš Porta in bom to tudi v prihodnji sezoni," pravi 25-letni Givanildo Vieira de Souza, ki je v Porto prišel leta 2008 iz Tokyo Verdyja.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Huske 19.5.2011, 22:26 Prijavi komentar
Moja želja da bi porto ostal tak kot je brez da bi koga prodali, ker bodo mel možnosti če ne usaj priti do polfinala mogoče tut osvojit LP, kot jo je Mourinho, če bi prodali Hulka in Falcaa ali oba bi se to zelo poznalo, pravtako pri Dortmundu, ker so prodali Sahina graditelja igre menim da se bo to poznalo. Porto je konkurent najboljšim ekipa v evropi in če bi osta Boas in ista ekipa in če bi ekipo samo nagrajevali bi bili vedno boljši.
wazza#10 19.5.2011, 17:03 Prijavi komentar
Če vsi ostanejo bo Porto naslednje leto najmanj v polfinalu lige prvakov
legendaa 19.5.2011, 14:19 Prijavi komentar
To so lepe besede obeh nogometašev, ki bi zagotovo imela mesto v vsaki boljši ekipi od Porta! Zanimivo bo videti kaj se bo dogajalo poleti, osebno mislim, da Falcao bo zapustil Porto, če bi ostal še naslednjo sezono bi imel potem po koncu naslednje sezone pogodbo veljavno le še za eno leto in bi s tem odškodnina bila bistveno manjša, razen, če ne bodo sedaj podpisali nove pogodbe! Bomo videli!
piksi 19.5.2011, 12:44 Prijavi komentar
To so nogometaši največjih človeških vrednot in pameti,ki ne hlastajo samo za denarjem.Kljub vsem ponudbam bosta še vsaj sezono ostala v Porto in to si srčno želita,spoštovanje je mnogo premalo kar lahko napišem.Po njima bi se lahko zgledovali mnogi talenti po vsetu in tudi v Sloveniji
Rocky 19.5.2011, 12:26 Prijavi komentar
To je to. Bravo, hočem videt ta Porto drugo leto v LP. Vso srečo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE