Damjan Tratnik   29. junij 2013
Porto kupuje v Mehiki

Mehičan Herrera v Portu

Portugalski prvak Porto je za 8 milijonov evrov svoje vrste okrepil z mehiškim reprezentančnim vezistom Hectorjem Herrero iz Pachuce. V novi sezoni Porto kar z dvema Mehičanoma.
SORODNE NOVICE
Zgodovinsko: Bešiktaš prvič v ...
21.11.2017 | Evropske lige
Leipzigu se osmina finala izmi...
1.11.2017 | Evropske lige
Sloviti Iker kaznovan kot šola...
21.10.2017 | Evropske lige
Leipzig do zgodovinske zmage
17.10.2017 | Evropske lige
Porto kot leta 2004
26.9.2017 | Evropske lige
Slab portugalski začetek lige ...
13.9.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Portugalski velikan Porto se je po prihodu odličnega Kolumbijca Jacksona Martineza močno navdušil nad nogometaši, ki si kruh služijo v mehiškem prvenstvu. Po prihodu nekdanjega golgeterja Jaguaresa je Porto v letošnjem prestopnem roku svoje vrste okrepil kar z dvema mehiškima nogometašama in sicer sta moštvo okrepila branilec Diego Reyes ter vezist Hector Herrara, ki sta standardna člana mehiške izbrane vrste. Kot zadnji se je v klub za nekaj več kot 8 milijonov evrov preselil 23-letni Herrera, ki je nazadnje branil barve Pachuce.

"Uresničil sem svoje sanje o igranju za velik evropski klub. Porto mi je ponudil priložnost in zaradi tega sem zares zelo vesel," je povedal Herrera.

Porto bi v prihodnjih dneh utegnila okrepiti še dva zelo zanimiva igralca. Že dalj časa je na seznamu želja brazilski krilni napadalec Bernard iz Atletico Mineira, tik pred prestopom na Dragao pa naj bi bil tudi obetavni Kolumbijec Juan Quintero, ki je v minuli sezoni nastopal pri italijanski Pescari.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE