Anže Zajič   6. avgust 2015
Francoski bočni nogometaš na Portugalsko

Cissokho spet za Porto

Porto se še naprej krepi, naslednji, ki se je preselil k modro-belim s štadiona Dragao, je Aly Cissokho. Nogometaša iz Portugalske si je Porto sposodil od Aston Ville.
SORODNE NOVICE
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Evropske lige
Zgodovinsko: Bešiktaš prvič v ...
21.11.2017 | Evropske lige
Leipzigu se osmina finala izmi...
1.11.2017 | Evropske lige
Sloviti Iker kaznovan kot šola...
21.10.2017 | Evropske lige
Leipzig do zgodovinske zmage
17.10.2017 | Evropske lige
Porto kot leta 2004
26.9.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Po Daniju Osvaldu se je k Portu preselil še Aly Cissokho. Bočni branilec iz Francije je bil doslej član Aston Ville, klub iz Birminghama pa je zapustil kot posojen igralec. Dres modro-belih bo tako predvidoma nosil eno sezono, morda pa še dlje, če ga bodo Portugalci naslednje leto dokončno odkupili. Zeleno luč za njegovo selitev na štadion Dragao je prižgal trener Aston Ville Tim Sherwood, ki je ocenil, da mu Cissokho ne koristi več.
 
Cissokho se sicer vrača v klub, pri katerem je že bil. Leta 2008 ga je na Portugalsko odpeljala Vitoria Setubal, tedaj je po vsega trinajstih tekmah že podpisal za Porto. Na Dragau je igral odlično, tako dobro, da ga je pol leta kasneje želel odkupiti AC Milan. 15 milijonov evrov vreden prestop je bil že dogovorjen, nakar so si Italijani nenadoma premislili. Uradno zaradi domnevnih zdravstvenih težav nogometaša, neuradno, ker je Silvio Berlusconi ocenil, da je 15 milijonov evrov preveč. Cissokho je kljub temu zapustil Porto, za omenjeni znesek ga je kupil francoski prvoligaš Lyon.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE