Uredništvo    6. julij 2017
Še ena sezona za Ikerja Casillasa

Casillas nadaljuje v Portu

Čeprav mu ponudb ne manjka, se je Iker Casillas odločil vztrajati pri Portu. Barve tega portugalskega velikana bo tako branil tudi v novi sezoni.
SORODNE NOVICE
Uradno: Van Persie je Feyenoor...
20.1.2018 | Mednarodni nogomet
Vuklišević v Slovan Liberec
19.1.2018 | Mednarodni nogomet
Futsal evforija prihaja v Slov...
19.1.2018 | Mednarodni nogomet
Uradno: Lazarević v Jagielloni...
19.1.2018 | Mednarodni nogomet
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Šestintridesetletni španski vratar Iker Casillas je sprejel odločitev glede svoje kariere. Nadaljeval jo bo pri Portu, za katerega brani od leta 2015 naprej, ko je po dolgih letih zapustil madridski Real

Nekaj časa je bila njegova prihodnost pri Portu negotova, toda danes je dolgoletni španski reprezentančni vratar sporočil, da bo še eno sezono član portugalskega velikana. S slednjim je leta 2015 podpisal dveletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za še eno leto. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
F.C.B. 7.7.2017, 07:50 Prijavi komentar
Real ima odlično akademijo, problem je bolj to, da bolj malo teh fantov dobi šanso v prvi ekipi zadnja leta. Se pa tudi to spreminja pod Zidaneom. Upam samo, da se ga Perez ne bo znebil ob prvem neuspehu.
Messiniesta 6.7.2017, 12:09 Prijavi komentar
mogoce se pogosto pozablja produkte realove sole, ampak OCITNO se vsekakor pogosto v njo steje napacne nogometase
Messiniesta 6.7.2017, 12:08 Prijavi komentar
simonjz1 mogoce si se mal mlad, k je se precej nogometasev Realove sole, vsekakor si pa parkrat brcnil v temo. Ze Mariano Ruiz je tezko produkt La Fabrice, ker je prispel direktno v Realovo clansko C ekipo. Clanske ekipe niso del akademije, kajne? Michel Salgado? On niti mal ni produkt Realove sole, niti malo pa ni produkt realove sole niti Asensio.
simonjz1 6.7.2017, 11:11 Prijavi komentar
San Iker! Legenda! Pa če pogledamo realovo šolo so tudi iz nje prišli številni vrhunski nogometaši...čeprav se to pogosto pozablja...Casillas, Raul, Guti, Salgado, Carvajal, Soldado, De la Red, Esteban Granero, Asensio, Mariano, Vasquez itd itd...dobro niso vsi prva klasa svetovnega nogometa, če pa pogledamo po španski prvi ligi pa ima večino manjših klubov vsaj enga, dva nogometaša realove šole...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE