Uredništvo    28. junij 2017
"Moja ljubezen do nogometa in igralcev je vedno močna"

Ranieri: Moram pozabiti Leicester

Novi trener Nantesa Claudio Ranieri je ob uradni predstavitvi v Franciji dejal, da si želi zgodbo z Leicestrom, ki je sicer nikoli ne bo pozabil, postaviti na stranski tir.
SORODNE NOVICE
Eksperimenta z Bielso v Lillu ...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Balotelli? Odvisno od Evrope ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ligue 1 podprla prihod VAR
15.12.2017 | Evropske lige
Zeleni iščejo pot iz krize
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Claudio Ranieri je v prvih javnih izjavah kot potrjeni trener francoskega prvoligaša Nantesa dejal, da je prebolel slovo od Leicester Cityja, kjer je sredi nepričakovanega boja za obstanek v minuli sezoni dobil nogo, čeprav je "lisjakom" prinesel senzacionalni državni naslov v sezoni 2015/16.

Nekdanji trener Juventusa, AS Rome, Chelseaja, Internazionaleja in Valencie se je hitro vrnil v pogon, pred mediji v Franciji pa je hitro dejal, da si želi veliko bolj kot na vprašanja o Leicestru odgovarjati na vprašanja o sedanjosti pri Nantesu.

"Fantastično je bilo osvojiti naslov z Leicestrom. Ljubezen, ki so mi jo izkazali ljudje, je bila fantastična," je besede novega trenerja Nantesa prenesla uradna spletna stran kluba.

"Motivacija je vedno zelo močna. Moja ljubezen do nogometa in igralcev je vedno zelo močna. Močno pogrešam stadion. A moramo pozabiti Leicester in delati s skromnostjo. Leicester ostaja nekaj unikatnega. Prišel sem v klub, ki ima osem naslovov. Počaščen sem, da sem tu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE