Uredništvo    14. marec 2012
Heiko Vogel razočaran po polomu Basla v Münchnu

Spraševal se je, kdaj bo konec

Bayern je igral kot blazen, pravi trener Basla Heiko Vogel, ki je po polomu v Münchnu priznal, da je ves čas pogledoval na uro in se spraševal, kdaj bo konec tega mučenja za njegove nogometaše.
SORODNE NOVICE
Unai Emery: Bolje z Realom zda...
11.12.2017 | Evropski pokali
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: Real s PSG, Barc...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: danes ob 12.00 ž...
11.12.2017 | Evropski pokali
Marcos Tavares, prava legenda
7.12.2017 | Evropski pokali
Ganso: Handanović je branil vs...
7.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Navijači Basla so verjeli v novi čudež svojih nogometašev, toda ti so se na Allianz Areni opekli, kot že dolgo ne. Po več kot desetih tekmah brez poraza je klub iz Švice proti Bayernu klonil kar z 0:7 in se seveda poslovil od Lige prvakov. V taboru Basla je bilo logično prisotno ogromno razočaranja, trener Heiko Vogel pa je priznal, da je koma čakal, kdaj se bo tekma končala.

"Vedno je neprijetno, ko izgubiš s takšno razliko. Mi smo bili brez orožja, s katerim bi se lahko kosali z domačimi. To nekoliko zamerim svojim fantom, da niso naredili dovolj, da bi se dostojno upirali. Če stvari ne gredo po tvojih željah, se moraš vsaj truditi in poskušati - glede tega ne bi smelo biti razlike med dvema kluboma, a tokrat je bila," je z glavo zmajeval strokovnjak, ki je vrsto let služboval v mladinskem pogonu tokratnega tekmeca iz Münchna, in nadaljeval: "Trpel sem, kako zelo sem trpel. Ves čas sem pogledoval na uro in se spraševal, kdaj bo konec. A tudi to smo morali prestati in iz tega se moramo kar največ naučiti. Včasih je tako, da se iz takšnih porazov naučiš več kot iz velikih zmag. In to morajo fantje tudi storiti. No, toda bolje bo, če boste govorili o kvalitetah Bayerna. Domači so igrali kot blazni. To je bila njegova najboljša predstava v tej sezoni. S takšno igro lahko pride v finale, toda Barcelona je še vedno v igri..."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
pfc1 14.3.2012, 18:52 Prijavi komentar
Škoda ga je dobr dečko mi zgleda. Na ene 4:0 bi jih lahko pustil :P
Troll 14.3.2012, 15:15 Prijavi komentar
Tud Real..Napoli..Chelsea..CSKA...Marseille...APOEL...Benfica...Milan so še v igri :)
124421 14.3.2012, 15:02 Prijavi komentar
"To je bila njegova najboljša predstava v tej sezoni. S takšno igro lahko pride v finale, toda Barcelona je še vedno v igri..." Lol, tole je pa res češko napisan, če že ravno gre za direkten prevod. Raje bi napisali "to je bila najboljša predstava Bayerna v letošnji sezoni" ali pa " to je bila njihova najboljša predstava v tej sezoni. Upam, da ni samo mene tako zmotilo:))
nimla 14.3.2012, 14:06 Prijavi komentar
"...toda Barcelona je še vedno v igri..." HAHAHAHAHAHHAHA in kaj je s tem mislil?! :D :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE