Uredništvo    22. april 2014
Basel doživel novo razočaranje

Podaljški znova usodni za Basel

Nogometaši Basla so po bolečem izpadu iz evropske lige doživeli novo razočaranje, saj jih je v finalu domačega pokala po podaljških ugnal še Zurich.
SORODNE NOVICE
Uradno: Edwinu Cardoni pet tek...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Basel je pred zadnjimi šestimi krogi švicarskega prvenstva na dobri poti do novega naslova državnega prvaka, saj ima pred najbližjim zasledovalcem Grasshopperjem trenutno štiri točke prednosti. Kljub temu so v taboru najboljšega švicarskega kluba zadnjih let v letošnji sezoni doživeli že dve veliki razočaranji, ki bosta precej skazili veselje ob morebitnem novem naslovu državnega prvaka. V četrtfinalu evropske lige je Basel namreč zapravil kar tri gole prednosti proti Valencii in se po podaljških na Mestalli poslovil od tekmovanja, podaljški pa so bili za Basel usodni tudi v finalu švicarskega pokala, ki ga je prvič po letu 2005 osvojilo moštvo Zuricha. Junak slednjega je bil občasni švicarski reprezentant in nekdanji član nemškega Schalkeja Mario Gavranović, ki je dosegel oba zadetka.

"To je čudovit dan. Zelo sem vesel zaradi osvojene lovorike, prav tako pa sem presrečen, ker sem uspel prav jaz doseči oba zadetka," je po tekmi povedal Gavranović.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE