Anže Zajič   2. januar 2012
Evian se je odločil za menjavo na klopi

Prišel je Urugvajec

Bernard Casoni se je moral kljub več kot solidnim rezultatom posloviti od klopi Eviana. Po novem bo francoskega prvoligaša vodil urugvajski strokovnjak Pablo Correa.
SORODNE NOVICE
Eksperimenta z Bielso v Lillu ...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Balotelli? Odvisno od Evrope ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ligue 1 podprla prihod VAR
15.12.2017 | Evropske lige
Zeleni iščejo pot iz krize
15.12.2017 | Evropske lige
Pablo Correa je novi trener Eviana. (foto: Getty Images)
Čeprav je Bernard Casoni klub popeljal do več kot solidnega 11. mesta v državnem prvenstvu Francije, so se pri Evianu kljub temu odločili za menjavo na trenerski klopi. Novopečeni francoski prvoligaš bo v drugem delu sezone vodil Pablo Correa, strokovnjak iz Urugvaja, ki je v deželi Galskih petelinov že dobro poznan. Kar devet let je namreč sedel na klopi Nancyja, s katerim je leta 2006 osvojil tudi ligaški pokal, pred šestimi meseci pa zaključil skoraj desetletje dolgo avanturo.

Casoni je bil trener Eviana dve leti, lani ga je prvič v zgodovini popeljal v Ligue 1. Kljub dobrim rezultatom mu je uprava pred kratkim sporočila, da poleti njegove pogodbe ne bo podaljšala, zato se je nekdanji nogometaš, ki je z Marseillom leta 1993 osvojil tudi Ligo prvakov, odločil za predčasno slovo. "Za nami so izredni meseci in žal mi je, da odhajam," je bil ob slovesu kratek nekdanji selektor Armenije, ki je pred leti nekaj časa služboval tudi v Tuniziji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE