Uredništvo    6. oktober 2016
Enner Valencia ne plačuje preživnine za svojo petletno hčer

Valencio na treningu obiskali policisti

Odvetniki so v spremstvu policistov na treningu ekvadorske reprezentance obiskali nogometaša Evertona Ennerja Valencio, ki se izogiba plačilu preživnine za svojo hčer.
SORODNE NOVICE
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Sturridge je všeč Valencii
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
Nov dokaz, da nimamo sreče
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ekvadorski reprezentant Enner Valencia je na treningu pred kvalifikacijsko tekmo med Ekvadorjem in Čilom dobil nepričakovan in neprijeten obisk, saj so ga kar "na delu" obiskali odvetniki mame njegove petletne hčere in mu v spremstvu policije želeli odvzeti prostost. Valencia namreč ne plačuje preživnine za svojo petletno hčer, njegov dolg pa naj bi znašal 17 tisoč ameriških dolarjev, kar je veliko manj kot tedensko zasluži v svojem klubu.

Ker policisti niso želeli sodelovati pri aretaciji enega najboljših ekvadorskih nogometašev, je Valencia kasneje lahko nadaljeval s treningom, odvetniki pa so odločeni v to, da bodo izterjali dolg.

"Obžalujemo, da nekateri policisti niso želeli sodelovati pri aretaciji nogometaša Ennerja Valencie, čeprav je bil za to izdan sodni nalog. Če pravijo, da ta možakar zasluži toliko denarja, zakaj ne plačuje mesečne preživnine za svojo hčer?" se sprašuje odvetnik nekdanje partnerice nogometaša Evertona Paul Marin.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
RyanGiggs#1 9.10.2016, 12:44 Prijavi komentar
Model bi pa ja plačal za svojo hčer. Edino če pa noče plačevati, ker njegova bivša pobere/zagoni celoten dnar, njegova hčer pa nima niti centa od tega, potem pa modela čisto zastopim.
Greg 6.10.2016, 12:25 Prijavi komentar
Sramota za takega nogometaša. Otroci bi morali biti na prvem mestu, njemu je pa ta denar drobiž. Osebe ne sodiš po tem, kako dobro zna brcat žogo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE